НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лимон, ябълка и джинджифил: Буквално разтварят токсините в тялото

Лимон, ябълка и джинджифил: Буквално разтварят токсините в тялото

0
Лимон, ябълка и джинджифил: Буквално разтварят токсините в тялото
Лимон, ябълка и джинджифил: Буквално разтварят токсините в тялото

Отървете се от токсините с помощта на комбинация от лимон, ябълка и джинджифил

Здравето на дебелото черво е това, за което много хора не се замислят, което на свой ред води до много здравословни проблеми, които могат да възникнат вследствие на токсините в дебелото черво.

Има много хора, които не страдат от затлъстяване или наднормено тегло и все още имат около 5-10 кг. фекална маса в дебелото черво. Хората с тежки алергии или претоварените хора могат да имат още повече.

Всъщност лошата диета може да бъде основната причина за храносмилателни разстройства, които могат да траят цял живот, ако не се лекуват правилно.

За щастие, има лесен и ефективен начин да предпазите здравето си. Това естествено средство ще ви помогне да почистите дебелото черво. Много лесно и бързо за приготвяне.

Необходими съставки:

1 чаша органичен ябълков сок
2 супени лъжици органичен лимонов сок
1 супена лъжица сок от органичен джинджифил
½ чаена лъжичка морска сол
½ чаша пречистена топла вода

Начин на приготвяне:

Добавете 100 мл. пречистена вода в тенджера и я поставете на котлона. Веднага след като водата достигне точката на кипене, намалете температурата.

Прелейте водата в чаша и добавете сол. Разбъркайте добре, за да разтворите солта. Добавете сока от джинджифил, лимон и ябълка и разбъркайте добре.

Пийте по 1 чаша от тази напитка всеки ден преди закуска.

Лимоните и ябълките са отличен източник на антиоксиданти, витамини и минерали, които ще стимулират имунната система, премахват вредните токсини и предотвратяват инфекциите и заболяванията.

За да получите най-добри резултати, не забравяйте да пиете много вода.