НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Горчица на прах: Тайното ви оръжие срещу засъхнали мазнини

Горчица на прах: Тайното ви оръжие срещу засъхнали мазнини

0
Горчица на прах: Тайното ви оръжие срещу засъхнали мазнини
Горчица на прах: Тайното ви оръжие срещу засъхнали мазнини

Горчица на прах – средството, което ще ви помогне в почистването на всякакви засъхнали мазнини! Опитайте и се уверете сами!

Майка ми винаги внимателно се е грижила за здравето на всички членове на семейството. По този въпрос е изключително съвестна: само най-добрите продукти, само природни средства. Майка ми буквално бягаше от всякакви препарати от битовата химия, така че винаги търсеше безопасни и ефективни средства. Тя търси доста продължително нещо, което да може бързо да почисти мазнините, дори ако са стари и засъхнали. И тя го намери.

Как да почистите старите мазнини?

Време е да открием картите. Тайното чудо е обикновената горчица на прах. Тя перфектно се справя с мазнините. С нейна помощ можете да измиете всичко, дори да се справите с привидно безнадеждните случаи. Горчицата на прах е по-добра и по-ефективна, отколкото каквито и да било препарати за миене на съдове и ще ви го докажем на практика.

Междувременно, нека разберем как действа. Ако трябва да измиете тигана, в който сте готвили нещо доста мазно, вземете половин супена лъжица горчица на прах, накиснете гъбата за миене на съдове във вода и внимателно почистете мазнините.

Ако мазнината е стара, можете да поръсите с горчицата и да я оставите за известно време. След това просто изплакнете с обикновена чешмяна вода. След няколко минути тавата ще блести от чистота.

Вижте още: Използвайте содата за хляб по тези 15 различни начина

От горчицата на прах можете да приготвите препарат за миене на съдове. В бутилка от 0.5 литър разтворете 30 грама горчица на прах във вода до 2/3 от бутилката, затворете с капачка и разклатете добре. Трябва да получите непрозрачна и гъста течност. Бутилката се разклаща преди всяка употреба. Този метод е подходящ за ежедневно миене на съдове.