НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Получете послание от съдбата, отворете избрания свитък

Получете послание от съдбата, отворете избрания свитък

0
Получете послание от съдбата, отворете избрания свитък
Получете послание от съдбата, отворете избрания свитък

Съдбата е сила, която ни притиска към неизбежна последователност от събития и обстоятелствата, от които не можем да избягаме!

Свитък 1

Времето настъпи: имате планове и проекти, които винаги сте захвърляли, мислейки, че не е време да се занимавате с тях. Можете да излезете с такива оправдания като “не съм готов”, “нямам пари”, “сега не е времето”, “аз съм много зает”, и така дните, месеците, годините минават, а вие не започвате нищо и все се отказвате.

Вашето послание е, че вече е дошло времето и трябва да действате!

Никога не е късно да планирате и да създадете нещо. Вие все още сте млади, защото младостта е състояние на ума, затова трябва да бъдете смели, да обичате своя ум и душа и да си дадете възможност да осъществите мечтите си!

Свитък 2

Продължете да действате и да вярвате: животът е едно училище. Всяка от ситуациите в живота ви ви дава уникална цел и опит. Сега е времето да не се колебаете и да се движите напред в това, което правите.

Вашето послание от съдбата е, че не трябва да се отказвате! Продължете да действате и не губете вяра, защото най-доброто предстои!

Свитък 3

Всичко ще бъде наред: дните и седмиците ще бъдат изпълнени с радост и скръб, и това е съвсем нормално. Разбира се, често ще се питате: “Кога ще видя резултатите от моята работа? Кога ще имам повече яснота по отношение на това, което искам от живота? Какво трябва да направя в този момент от живота си?”

Посланието на съдбата ви казва, че всичко, което трябва да се случи, със сигурност ще се случи! Не се отчайвайте и нека нещата се случват във времето, когато трябва. Отсега нататък работете само с любов, воля, смелост и, преди всичко, вярвайте в себе си и в живота си.

Вижте още: Изберете силует и вижте какво ще ви разкрие за вашата личност!

В крайна сметка всичко със сигурност ще бъде за добро; и ако видите, че нещо все още не се случва, тогава не му е дошло времето!