НАЧАЛО ЗДРАВЕ Напитка от банан и канела ще ви помогне да не се разболявате

Напитка от банан и канела ще ви помогне да не се разболявате

Напитка от банан и канела ще ви помогне да не се разболявате
Напитка от банан и канела ще ви помогне да не се разболявате

Забележете: тази напитка има странен вкус и много хора може да не я харесат! Но ефектът на това естествено лекарство е много силен. Незабавно възстановете организма си и се изправете на крака!

Този бананов коктейл се приготвя от две съставки. Основният хранителен компонент е бананът, който съдържа калий, магнезий и фосфор. Калият е полезен за всички мускули, включително и за мускулите на сърцето. Фосфорът помага на тялото да се справи с храносмилането на въглехидратите.

Канелата ще ви помогне да предотвратите болести като болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон, множествена склероза, различни тумори и менингит. Важен момент: за напитката подберете канела в нейната естествена форма, а именно пръчка канела, а не на прах!

Тази невероятна подправка ще ви помогне в борбата срещу безплодието, тъй като балансира броя на женските и мъжките хормони в тялото на една жена. В допълнение, канелата значително ще понижи нивото на захарта и холестерола в кръвта!

Ефектът от използването на чудесната напитка се забелязва след 3 дни. За да я направите, можете да използвате узрели банани!

Банан с канела

Съставки:

  • 1 литър вода
  • 2 нарязани банана на филийки
  • 2 пръчки канела

Начин на приготвяне:

1) Сварете водата с канелата. Сложете бананите в топлата вода, оставете водата да заври.

2) Охладете и изпийте коктейла един час преди лягане.

Вижте още: При високо кръвно налягане консумирайте отвара от лук

Добро храносмилане, здрав сън, подобрена памет, повишен хемоглобин – това е само малка част от положителните ефекти от използването на банановата инфузия. Перфектно успокоява нервната система, опитайте!

Ползите на бананите за организма са извън съмнение. Препоръчваме ви да използвате лечебната напитка още през следващата седмица, за да увеличите имунитета си и да не ви нападнат внезапни настинки. Желаем ви добро здраве!