НАЧАЛО ХОРОСКОПИ От какъв партньор се нуждае всяка жена според зодията?

От какъв партньор се нуждае всяка жена според зодията?

0
От какъв партньор се нуждае всяка жена според зодията?
От какъв партньор се нуждае всяка жена според зодията?

От какъв партньор се нуждае всяка жена според зодията?

Овен
Желаейки да постигне величие не само в кариерата си, но и в личния си живот, жената Овен търпеливо ще чака своя идеален партньор. Тя ще обмисли стотици пъти, преди да реши да има сериозна връзка.

Тя обича вниманието и предизвикателствата. Комплиментите няма да свършат работа, тя вече знае колко невероятна е. Тя обича да ви измъчва, а постоянството е важно за нея. Жената Овен иска да вижда интереса ви и ще чака смелите ви стъпки. Но не се опитвайте да я контролирате!

Тя е безстрашна както в живота, така и в любовта. Щом проправите път към сърцето й, тя няма да скрие чувствата си от вас. Ще се почувствате най-добрият и най-обичаният.

Но в замяна тя очаква реципрочни признания и уверения, че я искате и се нуждаете от нея. Балансът е ключът към успешната връзка. Тя не иска някой да се грижи за нея, но тя няма да ви търпи дълго, ако мисли, че само вземате, а не давате.

Въпреки факта, че иска силен мъж, който може да й се противопостави, тя ще доминира и ще избегне контрола. Ще ви се наложи да уважите нейната независима природа.

Да бъдете с такава жена е изключително забавно и винаги вълнуващо. Бъдете готови постоянно да се движите напред. Тя е пълна с енергия и жадува за приключения. Това важи както за външния свят, така и за секса.

Въпреки че обича да контролира, тя знае как да се подчинява. Тя е безстрашна и любопитна и винаги е готова да опита нещо ново в сексуалния живот.

Телец
Жената Телец е отговорна и търпелива. Тя винаги мисли в дългосрочен план. Не бързайте. Трябва да демонстрирате пълна преданост към нея, но без никакъв натиск.

Не се отпускайте. Не забравяйте, че жената Телец е завоевател. Тя няма да види нищо достойно за завоюване, ако се откажете прекалено бързо или прекалено лесно. Дайте й малко време.

Въпреки, че тя е много чувствена и може дори да се опита да ви съблазни на ранен етап, вътрешно се надява, че ще се съпротивлявате. Съпротивлявайте се на тази ранна победа, мислете за това като за прелюдия, защото тя така обича.

Изчакайте подходящия момент да правите секс с нея, а междувременно обърнете внимание на нейната интелигентност. Щом тя ви “спечели”, тя няма да спре да работи, за да ви задържи. Вие сте нейната ценна награда и тя е велик притежател.

Доверието, както и любовта, е това, което трябва да спечелите. Тя цени това преди всичко.

Каквато и да е форма на нечестност и всичко ще свърши. Тя няма да ви излъже или предаде. Но не можете да презирате жената Телец. Гневът й винаги е оправдан.

Тя обича да се шегува. Романтичната вечеря в ресторант с изискано вино е идеалното място за жената Телец. Тя ще оцени всички малки прояви на любов, които можете да й дадете, например, да я държите за ръка или да й предложите яке, когато е студено.

Купете й цветя, пуснете любимите й песни, сгответе любимата й храна. Покажете й, че сте обърнали внимание на това, което е важно за нея и това за вас не представлява трудност.

Въпреки че Телецът е обвиняван в материализъм, това не е съвсем така, а става въпрос за безопасността и щастието, които идват от него. Тя може да се грижи за себе си и има нужда от партньор, който може да направи същото.

Тя също се нуждае от стабилност в отношенията. Не забравяйте да се сдобрите, след спор с нея. Коригирайте грешките своевременно. Когато думите не са достатъчни и чувствате, че тя се затваря, физическият аспект на връзката може да бъде единственият начин да стигнете до нея.

Сексът и физическите усещания са също толкова важни в отношенията както честността. Тя иска да бъде докосвана и целувана. Покажете й привързаността си с докосване: целувка, ръка на гърба й, ласка.

Тя копнее за страст и нежност. Наслаждавайте се на дивото й желание в спалнята, но не бързайте да се любите с нея.

Дори и да ви обучава и да се отнася майчински към вас, това е само знак за нейната привързаност към вас.

Близнаци
Дяволският Близнак е най-непредсказуемият знак на зодиака.

Много лесно е за нея да очарова хората, а флиртът за нея е естествен като дишането. Бъдете подготвени за малка конкуренция, когато й хвърлите око. Около нея винаги ще има група фенове. Нейният чар и остроумие са неустоими и невероятно секси.

Тя може да накара всеки да замълчи. А тя обича да говори – много. Бъдете подготвени за дълги разговори и вицове.

Няма да е лесно да победите, но си заслужава. В един момент може да изглежда, че е напълно ваша, въпреки че мислите й са далеч от вас.

Това е само част от нейната двойнствена природа и за да я привлечете, трябва да се научите да вървите до нея. Едно нещо е сигурно – никога няма да ви бъде скучно с нея. Бъдете подготвени за това, че бързо променя предпочитанията си и лесно може да промени мнението си.

Съблазнете я с хумор и интелект. Флиртувайте, но внимателно, не я оставяйте да бъде сигурна във вас. Когато тя вече мисли, че е спечелила, отстъпете назад.

Не се обиждайте, когато тя казва нещо обидно за вас. Тя не само ви проверява, но също така означава, че тя се интересува от вас.

Едно нещо е сигурно, много ще я разгневите, ако я накарате да се чувства предадена. Ще видите нестабилната, гореща и понякога жестоката й природа.

Ще чуете много ужасни думи, може би ще ви наранят. Може би ще имате 15 пропуснати повиквания и 20 текстови съобщения, с подробно описание защо сте задник и тогава ще се окаже, че сте блокирани навсякъде. Не изпитвайте доверието й. Не я карайте да се чувства игнорирана.

Като цяло тя е една от най-щедрите жени в зодиака. Тя е надеждна и способна да подкрепя. Въпреки че е непредсказуема, винаги може да разчитате на нея. Тя винаги разполага с мъдри слова и любов.

Както всичко останало с Близнаци, сексът също може да бъде разнообразен. Тя не познава рутината и във всичко добавя въображение. Мисионерската поза не е за нея. Говорете й мръсно. Напляскайте я. За нея това не е табу. Попитайте я какво иска в леглото и тя винаги ще ви каже.

Рак
Жената Рак е дълбоко емоционална и чувствителна. Тя се ръководи от чувствата и сърцето си.

Жените Рак очакват романтика за цял живот. Най-сигурният начин да започнете такъв роман е напълно да се потопите в това, което иска да каже тя. Слушайте я.

Семейството и приятелите са много важни за нея. Уверете се, че правите усилия да ги уважавате, да ги опознаете и да ги направите щастливи. Щом ви обикне и се сближи с вас, тя ще направи всичко да съхрани връзката ви, защото държи на вас, както на семейството си.

Тя не бърза да се влюби. Трябва да я уважавате и първо да я спечелите. Тя обича ласките и очаква страст от вас. Тя обича задълбочените взаимоотношения. Не търси случайни връзки.

Тя е невероятно състрадателна, винаги ще бъдете изслушани и подкрепяни. Тя също е изключително сдържана и образована, затова бъдете подготвени за това, че няма да знаете какво точно я притеснява. Тя обича порядъка и бъдете подготвени, че тя периодично ще подрежда гардероба и работното ви място.

Начинът да я съблазните, е да я накарате да се чувства духовно свързана с вас. Тя се нуждае от партньор, който да я накара да се чувства комфортно и да й позволи да изрази сексуалността си. Дайте й страст.

Лъв
Бъдете готови да я подкрепяте във всичко, дори и в лошите й начинания. С жената Лъв ще научите какво е да прощавате, но да не забравяте.

Въпреки че тя иска да бъде центъра на вашия свят, тя ще ви превърне в центъра на своя свят. Очаквайте, че тя ще бъде отчаяно посветена на вас и изключително отдадена на работата си. Никога няма да се наложи да отгатвате, дали тя е зодия Лъв. Тя просто е или не е.

Поддържайте мир, винаги помнете ролята на успокояващите думи и действия. И никога не я карайте да ревнува. Уверете се, че не губите себе си, защото понякога ще трябва да я поставите на мястото й.

Цялата енергия в света й принадлежи и тя лесно се отегчава. Направете живота й интересен, отведете я на спонтанно пътуване до планината, на музикален фестивал, поддържайте тонуса й. Оставете я да поеме отговорност.

Тя е родена лидер. Уважавайте нейната свобода и винаги я оставяйте да си почине, когато се умори от вас.

Тя е сексуално разкрепостена. Тя е уверена в движенията и тялото си. В спалнята понякога обича да се подчинява, но обикновено иска да доминира.

Дева
Девата умее да се скрива от света, защото е родена по този начин. Не бързайте. Приближете се внимателно.

Не се задълбочавайте в сарказма й. Нейните остроумни, понякога хапещи коментари не са предназначени да навредят. Тя ще ви обича, ако успеете да видите всичките й бариери и успеете да се разсмеете на сарказма й, дори и да е за ваша сметка.

Зад тези стени се крие много мека душа. Затова тя инстинктивно иска да се защити.

Жените Дева са много практични, фокусирани върху детайлите. Тя може да изглежда уплашена и дори студена, но притежава много любов и е готова да я сподели, но всичко ще се случи своевременно.

Тя не оценява повърхностните разговори. Или ще я заинтригувате с интелекта и познанията си или се подгответе за нейното безразличие.

Тя може да прости, но само като последна мярка. Това се дължи главно на страха й от загуба на любовта. Не забравяйте, че за нея не е лесно да се приближи до вас. Не се възползвайте от това.

Тя ще оцени всичките ви инвестиции във взаимоотношенията и на свой ред ще бъде също толкова усърдна. Важно е да запомните, че полагате същите усилия във всички области на живота – приятелство, кариера и семейство.

Дайте й време да се отпусне и да се почувства комфортно с вас. Тя е чувствена и сексуална, но не я притискайте, тя сама ще се разкрие. Масажирайте я, галете косите й, гледайте я докато се превръща от добро момиче в сексуална богиня.

Везни
Жената Везни се чувства комфортно във всички сфери на живота. Тя е много социална и комуникацията с нея винаги е лесна. Не се заблуждавайте от това, че е лесна, всъщност всичко е под неин контрол.

Не я притискайте, не я молете за среща или тя ще натисне спирачките по-бързо, отколкото ще произнесете думата “Везни”. Позволете й да си почине малко от нерешителността си, ще си струва, когато реши да поеме риска с вас.

На Везните им е трудно да се справят с емоциите си. Дайте им пространство и време, нека осъзнаят чувствата си. Няма да бъде добре, ако не го направите.

Тя цени красотата. Нейният естетически вкус е безупречен. Заведете я в луксозен ресторант или музей на изкуството. Когато сте с нея, очаквайте, че тя ще бъде заобиколена от всички, тъй като тя познава всички. Тя може да има много приятели, но не ги смята за близки. Тя много внимателно избира тези, на които може да се довери.

Тя е вярна, ако ви обича. Ако отначало има блуждаещ поглед, това е само временна ситуация.

Докато се грижи за вас всеотдайно и ви показва отново и отново колко много прави за вас, бъдете подготвени за проверка на чувствата ви от време на време.

Както всичко останало в живота, сексът за Везни е изкуство. Тя очаква, че нейният човек ще бъде умел и в тази област. Независимо дали сексът е случаен или смислен, той е също толкова важен, колкото и интелекта.

Скорпион
Най-загадъчният знак от зодиака, съблазнителната жена Скорпион, в която ще се влюбите и ще бъдете обсебени, но никога не се знае.

Това не е сексуална привлекателност. Има нещо опасно в нея, което ви привлича, но ви кара да се съмнявате.

Въпреки че е напориста, тя също е сдържана и потайна. Никога няма да разберете какво се случва в душата й. Така се предпазва. Ако тя ви довери тайна, признание или просто мисъл или усещане, тя наистина ви вярва.

Тя е много упорита и винаги е твърдо решена да следва своя път. Тя няма нищо против да поеме юздите. Ако искате да я победите, се преструвайте на победени.

Сексът с нея е като вода или дъх на чист въздух.

Няма да откриете по-изкусна любовница, от нея. Бъдете готови да се удавите в океана на страстта. Тя ще ви хипнотизира с ненадминатата си еуфория. Бъдете внимателни, тя понякога използва секса като оръжие или като средство за манипулация.

Ако ви избере, ще бъдете единствения й човек. Тя ще ви третира като божество. Ако някога сте я наранили, пазете се от жилото й. Няма нищо по-отровно от гнева и отмъщението на Скорпион. И ако я нараните, никога няма да я видите отново.

Стрелец
Весела и кокетна, хумористка. Социална и любопитна. Много енергична. Ще се нуждаете от много издръжливост, за да сте в крак с нея. Никога няма да ви бъде скучно с нея. Вие можете да се уморите.

За нея е важно да учи нови неща. Бъдете готови за пътуване през целия живот. Днес иска да отиде на концерт, а на следващия ден да скочи с парашут. Позволете си да се забавлявате с нея и я оставете да блести. Тя е пълна със светлина и ще забележите, че осветява всяко място, където и да се намира.

Свободата е най-ценната й придобивка. Не се опитвайте да й я отнемете, това е най-сигурният и бърз начин да я загубите. Тя е отчаяно независима. Не се страхувайте да я пуснете, тя винаги ще ви бъде вярна и ще се върне при вас. Тя просто се нуждае от свобода, за да може да прави това, което иска.

Тя е невероятно честна и не толерира безсмислени неща. Това очаква и от вас. Тя не винаги изразява чувствата си, по-скоро ще ви ги покаже с действията си. Но ако се чудите какво чувства към вас, попитайте я.

Смейте й се. Но никога не й казвайте, че трябва да порасне. Живейте с нея днес. Но не ограничавайте свободата й.

Козирог
Тази дама е амбициозна и предприемчива и знае как да се грижи за себе си. Необходими са ви достатъчно усилия, за да разрушите защитата й и въпреки че може да изглежда студена, тя е истинска лава отвътре. Не е лесно да спечелите доверието й, но наградата ще бъде отлична.

Тя демонстрира чувствата си с действия. Тя е независима, но не означава, че не се нуждае от никого. Тя иска стабилност, емоционална и финансова. Това не означава, че тя е материалистка или че не може да се грижи за себе си, но просто иска да знае, че и вие можете да се грижите за нея.

Тя иска да знае какво се харесва на вашите приятели, майка и други роднини. Тя не може напълно да се разкрие пред вас, докато не е сигурна, че имате искрени чувства към нея. И да, тя очаква да сте финансово стабилни.

Тя може да изглежда меркантилна, но това е нейната природа. Само за да се чувства добре.

Тя е много праволинейна и очаква същото от вас. Тя ще бъде там, за да ви помогне да успеете във всички сфери на живота си. В нея винаги ще намерите подкрепа и мотивация.

Тя разбира собствените си инстинкти. Обърнете внимание на това как реагира на вашето докосване и ще разберете какво харесва.

Водолей
Жената Водолей разрушава всички традиции, така че не очаквайте нищо обичайно от нея. Тя по дефиниция е ексцентрична.

Разговорите с нея никога няма да бъдат скучни. Тя е грижовна и непредсказуема. Жената Водолей се нуждае от постоянно стимулиране. Вие ще трябва да я поддържате тонизирана и в същото време в покой. Тя обича да се откроява от тълпата, трябва да бъдете същите, за да привлечете вниманието й.

Останете спокойни и не изисквайте прекалено много време или внимание. Тя харесва своята независимост. Тя иска да почувства, че може да е близо до вас … или не. Въпреки че не обича да се привързва, тя ще се посвети на партньор, когото смята за перфектен. Уважението означава всичко за нея. Дайте й го.

Тя също се нуждае от физическа стимулация. Тя иска да опитва нови неща в секса и да бъде непредвидима в спалнята. Тя знае всичко за нарушаването на правилата.

Риби
Проницателен и смайващ знак. Няма да ви бъде лесно да стигнете до сърцето на сложните Риби. Жената Риби е най-чувствителна от знаците в зодиака и може да има дълбоки чувства, но няма да ги покаже. Тя може да ви изпита, преди да признае това, което иска, или да ви каже как се чувства.

Трябва да предприемете първата стъпка, но това няма да бъде трудно, защото тя е приятелски настроена. Въпреки това, не е толкова лесно да се грижите за нея. Ще бъде скована, докато не я разсмеете. Тя също обича да слуша. Открийте се, оставете я да ви опознае. Щом възбудите интереса й, тя лесно ще ви ви се открие.

Вие веднага ще узнаете колко състрадателна, грижовна и безкористна е. Тя също има качество, на което не може да устоите. Тя е идеален дългосрочен партньор. Тя иска да бъде третирана с уважение и като равна.

Цялото й внимание ще бъде за вас. С Риби никога няма да се чувствате сами, тя е чудесен слушател и усеща всичко, което чувствате вие. Тя ще направи всичко възможно, за да ви направи щастливи и да се почувствате важни. Това ще ви донесе вдъхновение и магия.

Тя е безнадеждна романтичка и се нуждае от знаци на внимание. Запомнете любимите й цветя или от време на време я изненадвайте. Въпреки че обича да се грижи за онези, които обича, трябва да се грижите за нея и да я оставите да се чувства защитена.

Не пренебрегвайте тази жена. На първо място, тя е достойна. На второ място, тя е безкористна. Тя е мека, но знае как да бъде страстна. А нейното въображение ще направи секса ви незабравим.