НАЧАЛО ЗДРАВЕ Папиломите изчезват с помощта на това средство

Папиломите изчезват с помощта на това средство

0
Папиломите изчезват с помощта на това средство
Папиломите изчезват с помощта на това средство

След курсa на лечение със специалната билкова инфузия, папиломите ще изчезнат! Оказва се, че премахването на папиломите и изчистването на тялото е доста лесно. За настойката ще са ви необходима няколко лечебни билки. Това лекарство е известно също на мнозина като “тибетски еликсир на младостта”.

Сложете в буркан с капак:

лайка
жълт смил
жълт кантарион
брезови пъпки

Всяка билка трябва да е не повече от 100 грама, разбъркайте добре. Затворете плътно буркана и го поставете в кухненския шкаф или на друго сухо, тъмно място. Това е количеството необходимо за целия курс на лечение.

Начин на приемане: преди лягане, една супена лъжица суха смес от билките се слага в половин литър буркан и се залива с 0,5 литра вряла вода и се оставя за 20-30 минути. След това прецедете, можете да направите това през марля и добавете супена лъжица мед. След това не се яде и не се пие нищо до сутринта. Пие се преди лягане. Пийте, докато свърши цялата суха смес.

Билките не само помагат да се отървете от папиломите, но и предотвратяват появата им. Тази инфузия перфектно се справя и с много други заболявания, като: постоянен шум в ушите, главоболие, придружено от замайване, както и постоянна слабост и умора.

Единственото нещо, на което трябва да обърнете специално внимание, е да не злоупотребявате с лекарствената напитка. Препоръчва се да се използва не по-често от веднъж на пет години, в противен случай можете, напротив, да навредите на тялото си. Тоест следващият курс може да се проведе не по-рано от 5 години. Здравето и младостта след подобно лечение са гарантирани.