НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Незабавно хвърлете това от дома си! То привлича провал и болести

Незабавно хвърлете това от дома си! То привлича провал и болести

0
Незабавно хвърлете това от дома си! То привлича провал и болести
Незабавно хвърлете това от дома си! То привлича провал и болести

Това, което не трябва да имате в дома си:

1) Старите износени пантофи не трябва да ги съхранявате в дома си – те привличат отрицателна енергия. Ако пантофите са скъсани, ги изхвърлете от апартамента.

2) Също така, не съхранявайте скъсани, дефектни и стари дрехи. Винаги преглеждайте старите обувки и дрехи според принципа дали ще ги носите. Ако не, направо ги изхвърлете.

3) Съдовете с пукнатини и дефекти, получени по време на употреба, нарушават енергията на храната, което я прави опасна за човешкото здраве. Колкото и да харесвате посудата си, ако се счупи или се отчупи парче от нея, трябва да я изхвърлите. Купата е символ на семейството. Счупените съдове предизвикват възможни проблеми в отношенията.

4) Живите растения, чиито стъбла могат да тръгнат по стените, не трябва да се гледат в дома ви. Пълзящите растения привличат различни болести. Ако растението е извън дома ви, то ще го пази защитен. Но ако това растение е вътре в къщата, тогава растежът му трябва да бъде организиран по такъв начин, че пълзящите стъбла да образуват топка в саксията. Можете да направите това с помощта на тел.

5) Не дръжте папур в дома си. Изсушен, той привлича нещастие и предразполага към болести и смърт.

6)  В същото време в къщата си можете да имате други сушени цветя, повечето от тях обработват отрицателната енергия, защитавайки обитателите от болести.

7) Не отглеждайте в дома си цветя като теменужки. Те традиционно се поставят на гробове.

8) Иглолистните клони във ваза трябва да се поставят само по време на Новогодишните празници. Лоша поличба е да държите тези клони в апартамента през останалата част от годината.

9) Бегонията е символ на благосъстоянието на семейството – винаги ще ви помогне да бъдете балансирани в ситуацията.

10) Никога не приемайте подарена палма във вашия дом – тя води след себе си голяма скръб.

Какво трябва да имате в дома си?

1) Цветята в саксии винаги отразяват състоянието на техните собственици. Ако се грижите за цветята си, те винаги ще издават състоянието ви.

2) Обработените кожи в дома (магазина, офиса) стимулират успешната търговия, увеличаването на капитала и защитават придобитото. Само че кожите се нуждаят от грижи и внимание.

3) Сухите цветя, поставени във ваза и създаващи своеобразен букет, допринасят за благосъстоянието, богатството, здравето и комфорта. Те неутрализират отрицателната енергия. Вярно е, че днес е широко разпространено грешното мнение, че сухите цветя не могат да се съхраняват в дома ви. Ще увеличите още повече положителната енергия, ако окачите снопове сухи цветя и трева на определено място или в задната част на къщата.

Не забравяйте, че по-рано във всяка селска къща са били окачвани на тавана или вратата суха връзка с билки. Билките и цветята подобряват здравето и ви защитават в периоди на епидемия.

4) Фигурки на животни защитават къщата от нещастия, а също така съхраняват парите и просперитета. Кучета, мечки, тигри, дракони – всички те ви пазят. Фигурките на войници и матрьошки, поставени в ред, са отлично очистващо енергията средство. Слоновете, подредени един след друг и намаляващи по размер от по-големи към по-малки, са универсална чистачи. Не случайно фигурки на слонове стоят на рафтовете в много домове.

Вижте още: 8 признака, че интуицията ви работи по-добре от 90% от хората

5) Възглавници – символ на съпружеската любов. Ако възглавниците са с калъфки от гоблени, с бродирани шарки и окраски – те съхраняват любовта на партньора и съсредоточават вниманието към семейството. Ако на възглавниците ви има цветя – те пазят здравето ви; ако има изображения на хора или животни – те ви предпазват от опасности; а изображенията на пейзажи и сгради ще ви помагат да постигнете успех.