НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отвара при слабо зрение, която побеждава дори и катаракта

Отвара при слабо зрение, която побеждава дори и катаракта

0
Отвара при слабо зрение, която побеждава дори и катаракта
Отвара при слабо зрение, която побеждава дори и катаракта

Обичам да общувам със съседите, да споделям с тях полезни съвети и да обменям опит. И не само за градината, но и в областта на лечението с народни средства. При последната размяна на новини научих от една приятелка много добро средство за лечение на отслабващо зрение или наличие на катаракта.

Моята съседка ме увери, че по този начин нейният свекър е бил напълно излекуван. Вече бил добре, но в миналото очите му започнали да образуват катаракта или перде. Дълго време консумирал тази отвара и скоро започнал да вижда по-добре и пердето постепенно се разсеело.

Вдъхновена от този успех, съседката ми също решила да премине курса на лечение. Вярно е, че тя нямаше перде, но зрението ѝ се влоши с възрастта. Особено за нея стана трудно да прави любимото си хоби – да бродира. Затова започна редовно да приготвя тази отвара, да я консумира и постепенно подобри зрението си. Разбира се, не е същото като на млади години, но сега може да бродира без очила и се чувства добре.

Как да приготвите отварата:

1) Вземете 4-5 броя сух дафинов лист, сварете ги с 250 мл вряла вода. Пийте инфузията три пъти на ден по една трета чаша.

Вижте още: Чай от куркума активира черния дроб и детоксикира организма

2) В същото време, е добре да консумирате отвара от корени на блатен аир: смесете 3 чаени лъжички сухи корени с 2 чаши гореща вода. Варете под капак 15 минути. Консумирайте отварата поне 2-3 месеца по половин чаша преди хранене. Това средство също е подходящо за лечение на катаракта.