НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 10 народни поверия за привличане на богатство

10 народни поверия за привличане на богатство

0
10 народни поверия за привличане на богатство
10 народни поверия за привличане на богатство

Как да привлечете богатство и пари към себе си? Десет ефикасни народни поверия как да го направите.

В днешно време все повече хора се обръщат към езотериката, народните поверия и натрупания през вековете опит. Разбира се, благополучието е невъзможно без упорита работа. Все пак сме забелязали, че някои хора го получават лесно, докато други се борят и резултатът е много скромен.

Как да увеличите парите си, как да не губите пари, как да привлечете финансов успех?

Преди всичко, си струва да станем по-внимателни и да не пренебрегваме посланията, които Вселената ни изпраща. Така ще може да избегнете сериозни грешки и проблеми, свързани с парите. Без значение какво е поверието: предупреждение или щастие – важно е то да бъде тълкувано правилно.

Предлагаме ви десет поверия, които ще привлекат енергията на богатството и благоденствието.

Опитайте се да ги забелязвате и скоро животът ви ще се промени към по-добро.

1. Съхранение на пари
Ако парите не се съхраняват правилно, тогава те ще избягат от къщата. Затова не забравяйте да анализирате къде и как да съхранявате натрупаните пари. Първо, парите не обичат откритите пространства, така че не ги хвърляйте на масата, не ги поставяйте там, където всеки ги вижда. Лоши места за съхранение – кухня и спалня, особено до храна и спално бельо. Парите трябва да имат своето място за съхранение. Портмоне, кутия, органайзер, специална чанта, прасенце – всичко ще свърши работа. Обаче не забравяйте редовно да захранвате, поне с малки количества, така че енергийната да не бъде в застой.

2. Въведете ред
Друг мощен начин за привличане на пари е да осигурите ред в дома, където се съхраняват парите. Къщата трябва да се поддържа чиста и подредена. Тогава енергията на просперитета ще циркулира свободно и ще привлича парични потоци. Редовното почистване, както сухо, така и мокро, ще ви помогне в привличането на изобилие. Друг важен момент: парите ще изчезнат, ако пред вратата винаги трупате мръсни обувки. Редовно измивайте и прибирайте в шкафа обувките си.

3. Даване на пари
Друг важен момент, който често е пренебрегван. С правилното даване на парите ще се освободите от ситуации, когато те се измъкват през пръстите ви. За да направите това не подавайте пари с ръцете си в други ръце. Няма значение дали са пари от портфейла ви, за да дадете на дъщеря си за обяд или когато пазарувате в супермаркета. Във всеки случай банкнотите и монетите трябва да се поставят на някаква повърхност. Защо да давате пари в ръцете на някого е опасно? Защото, ако този, който приема парите има по-силна енергия от вашата, той ще прехвърли финансовия ви успех върху себе си. Изключение правят ситуации като пътуване в обществения транспорт, в които просто няма къде другаде да поставите парите.

4. Монета под прага
Това е много древен ритуал, който помага да привлечете енергията на благосъстоянието в дома. Поставете монета под прага на вашата къща. Финансовите потоци ще намерят препятствие на изхода, сякаш ще се препънат и няма да излязат. Съответно, в тази къща няма да има големи финансови загуби.

5. Символи на къщата
Разбира се, никой няма да оспори факта, че отражение на благосъстоянието винаги е била камината. В къщите рядко има камини, но във всяка къща има готварска печка, фурна и хладилник. Излишно е да се казва, че те просто трябва да блестят от чистота. За да гарантирате уютна домашна атмосфера и да привлечете още повече късмет, често купувайте ябълки и мед. Те са полезни не само за тялото, но и за финансовата енергия.

6. Парични ресурси
Съхраняването на пари, както вече споменахме, е от голямо значение за привличането на финансов успех. Въпреки това, не се притеснявайте що се отнася до по-малките количества. Сложете ги в джоба си, когато получите ресто. Особено що се отнася до яке, палто, любима връхна дреха. Празните джобове не са много благоприятен символ, но монетите в джобовете, не само ще бъдат приятна находка, но и ще привлекат паричната енергия.

7. Талисмани за привличане на пари
Не пренебрегвайте тази точка, паричното изобилие ще ви намери по-лесно, ако поставите правилните талисмани. Най-добре е сами да направите такива, като вложите цялата си положителна енергия в тях. Ако изведнъж го загубите, ще бъде напълно безполезна находка за друг, защото той се зарежда само от вашата енергия. Парите, които той ще привлече са само за вас, но преди това, не забравяйте да го наречете за късмет.

8. Парите обичат счетоводството
Тази поговорка не е просто измислена от хората. Парите трябва да се преброяват непрекъснато. Монети, банкноти – всички обичат да бъдат в ръцете на човек. Парите предпочитат постоянно да се свързват с човека. Не бройте парите тихо, с раздразнение, насладете се на процеса, тогава парите ще бъдат привлечени към вас с двойна сила, те няма да се разделят с вас. Не си струва да бъдете мързеливи, затова бъдете позитивни и зареждайте и парите си с позитивизъм. Не бива да мечтаете за това как и за какво ще ги изразходвате по време на преброяването. Особено, ако наистина не се нуждаете от това, или някой ви пита за тази покупка. Ако пестите за нещо, което ви е нужно, не забравяйте да мечтаете за това, когато броите. Мисълта има власт и ще ви помогне да реализирате мечтата си по-рано.

9. Пари на масата
Вече казахме, че няма нужда да хвърляте пари навсякъде, това не им харесва. Особено на видно място, особено на масата. Ключовете и парите никога не трябва да лежат на масата, особено ако ги забравите там. Такива действия ще прогонят паричните потоци от вас и вашата къща. В крайна сметка, те изразяват пълно незачитане на най-важната енергия на благосъстоянието: парите и къщата.

10. Сила на думите
Ако наистина искате да привлечете пари към себе си – никога не казвайте, че нямате, или сте останали с последните си пари. Като цяло, премахнете от речника си “не разполагам с пари”, “това са последните ми пари”. Ако възникнат екстремни ситуации, заменете думите с други. “Малко пари” е по-добре от “никакви пари”. “Нямам много останали” – е по-добре от “последните пари”. Ако редовно използвате такива фрази, думите ще се превърнат в реалност и парите ще бъдат наистина последни.

Прости правила, които не изискват свръхестествени сили, за да помогнете да се запазят и увеличат парите ви! Вярвайте в себе си, мислете положително и всичко ще се подреди със сигурност!