НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ето как успях да привлека пари с банкнота, която намерих на улицата

Ето как успях да привлека пари с банкнота, която намерих на улицата

0
Ето как успях да привлека пари с банкнота, която намерих на улицата
Ето как успях да привлека пари с банкнота, която намерих на улицата

Ето как успях да привлека пари с банкнота, която намерих на улицата

Наскоро, една вечер, в противния дъжд, се връщах много уморена от работа, потънала в мисли за това, откъде да намеря пари за следващата вноска за лаптопа, а ще взема заплата чак след 3 дни.

Отново трябва да използвам кредитната карта. Не мога да се справя с управлението на финансите ми!

Точно тогава пред мен видях банкнота, сгъната наполовина и с ластик. Изцяло нова и напълно суха, въпреки че навсякъде беше мокро и мръсно.

Щях да я подмина, но после си спомних историите на баба за това какво да правя, ако намеря пари.

Противно на това, което казват мнозина, че не бива да се взимат пари и пръстени, намерени на улицата, баба ми твърдеше, че определено трябва да ги вземем, но да се придържаме към определени правила, така че да не си навредим.

Не трябва да слагате монетите и банкнотите в портфейла си, а просто в джоба или чантата, за да ги занесете у дома, избършете ги с влажна кърпа и ги поставете на масата под покривката, уверете се, че са с портрета нагоре и ги оставете там, за да привлечете още пари в къщата. Не ги харчете, дори и да се изкушавате!

Ако намерите пръстен също може да го вземете, но в никакъв случай не го слагайте на пръста си. Изплакнете го под течаща вода и го сложете на копринен конец или евтина верижка и го закачете на прозореца или на вратата. Тази верижка ще затвори кръга и цялата стара енергия на пръстена и няма да пусне късмета и щастието да излязат от къщата.

Родителите ми имат златен пръстен с червено камъче, който намериха в морето. Вярвате или не, никога не съм чула през живота си, мама и татко да се карат – те живеят, както се казва, като сродни души!

Баба ми също казваше, че перата, които намерите също носят благополучие. Носете ги в чантата. А перото, което лети право пред лицето ви, трябва да го хванете и поставите в чантата. Проверено – парите идват бързо.

И още един съвет – ако малко коте изтича при вас, то трябва да го вземете със себе си. Това е послание, изпратено отгоре, че то ще ви защити от нещо неприятно и опасно!

Но ако котката е възрастна, не я вземайте, а й дайте нещо за ядене. Но ако котката идва няколко пъти – това е знак! Котката трябва да дойде и да влезе в къщата сама.

Така че, взех банкнотата – занесох я у дома, почистих я и я сложих под покривката. И чудесата започнаха да се случват!

Няколко дни по-късно в супермаркета нещо ме накара да си купя билет от лотарията! Никога преди не съм го правила.

Билетът спечели – максималната сума! Получих парите на следващия ден, погасих остатъка от заема и накрая закрих кредитната карта!

След това в онлайн магазина направиха отстъпка за роклята, която наистина харесах, но на цена, която не можех да си позволя. Беше останала последната бройка и получих 70% отстъпка! Беше моя размер.

И тогава получих предложение за работа със заплата, два пъти по-висока от настоящата, в офис, недалеч от къщата ми!

Може би всичко е съвпадение, но животът ми се промени към по-добро!