НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете картинка и узнайте важно послание за живота ви!

Изберете картинка и узнайте важно послание за живота ви!

0
Изберете картинка и узнайте важно послание за живота ви!
Изберете картинка и узнайте важно послание за живота ви!

Въпреки че звучи изненадващо, само с една картинка или рисунка можете да дефинирате много аспекти от живота и характера си. Е, дишайте дълбоко и разгледайте картинките. Коя от тях най-много ви привлича? Разберете важно послание за живота си.

1. Интуиция
Този избор ви насърчава да се доверите на вътрешния си глас и да слушате интуицията си. Ценете чувствителността си и предпочитайте предчувствието пред логиката. Сега не е моментът да се вслушвате в мнението на другите хора. Сега е идеалното време да бъдете сами със себе си. Природата ще засили връзката ви с Вселената, както молитвата, медитацията, дишането и упражнения като йогата. За да подобрите настоящата ситуация, трябва да се приспособите към естествения ритъм и цикли в живота си. Когато сте нерешителни, следвайте интуицията си, за да откриете правилния път.

2. Прераждане
Тази картина показва голям преход и трансформация. Вашето духовно пробуждане е започнало и вашето прераждане се случва. Трябва да приемете промените и да се подготвите да бъдете най-добрата версия на себе си. Вярвайте, че ви чака магическо бъдеще, но трябва да се откажете от старите навици. Помислете за вашите ценности и премахнете всичко, което не съвпада с вашите мечти. Трансформацията е неизбежна и това е наистина вълнуващ период за вас.

3. Умереност
Необходимо е да установите контрол над всеки аспект от живота си. Може би ядете твърде много, пиете прекалено много алкохол, пушите, харчите твърде много и т.н. Имайте предвид, че лошите навици като тези могат да забавят проявлението на вашите мечти. Нуждаете се от баланс между желанието за свобода и задълженията. Потърсете професионална помощ, ако имате нужда от нея. Не е нужно да се справяте сами с всичко.

4. Пауза
Тази картинка ви казва, че е необходимо да направите почивка от натоварения си график. Може би сте работили усилено или ви се случват много неща. Може би сте уморени, тревожни и не се чувствате добре. Сега е идеалният период за почивка. Дори 2 дни са достатъчни, за да възстановите душата си. Отделете време за себе си, отидете на масаж, прочетете книга, гледайте филм. Ако се чувствате несигурни или объркани, отговорите ще дойдат, когато отделите време за себе си. Така че, избавете се от стреса и намерете своя вътрешен мир.

5. Духовно партньорство
Ако изберете тази картинка, ви очаква значителна духовна връзка. Може би това е нов приятел или връзка с учител. По време на тази връзка вие ще бъдете едновременно учител и ученик, а мъдростта на това преживяване ще укрепи връзката ви с Вселената. Независимо под каква форма ще се появи тази връзка, ще бъде много полезна за вас. Обърнете внимание на учителите и авторите, които ви учат на почит. Търсете хора с подобно пътешествие на вашето.

6. Отказ
Време е да се откажете от привързаността си към дадена ситуация. Отчаянието блокира проявлението, така че колкото повече се опитвате да привлечете желанието си, толкова повече го отдалечавате от вас. Оставете изхода от ситуацията на Вселената. За да получите това, което искате, е важно да дадете простор на Вселената, за да изпълни вашето желание. Не е ваша работа да правите нещо, но трябва да позволите това да се случи. Примирете се с настоящия си живот и оценете това, което вече имате.

7. Творчество
Време е да се свържете отново с творческата си страна, за да подобрите качеството на живота си. Освободете се от сериозността на живота си и се опитайте да направите нещо забавно, нещо, което ви приближава до вашите мечти. Можете да рисувате, пишете, готвите, правите снимки, каквото ви харесва. Използвайте въображението си и погледнете света през очите на дете.

8. Упоритост
Трябва да продължите да се движите напред, ако искате да осъществите мечтите си. Можете да се справите с всички проблеми, така че изправете се пред тях. С упоритост можете да изпълните всичките си мечти. Осъзнайте негативните мисли и вярвания, които ви влияят и се опитайте да се отървете от тях. Потърсете помощ, когато имате нужда от нея и вярвайте в способността си за създаване на един невероятен живот.