НАЧАЛО ЗДРАВЕ Дълго пазена тайна: Семките от ябълки лекуват рак

Дълго пазена тайна: Семките от ябълки лекуват рак

0
Дълго пазена тайна: Семките от ябълки лекуват рак
Дълго пазена тайна: Семките от ябълки лекуват рак

Семките от ябълки лекуват рак

Ежегодно се провеждат конференции и симпозиуми, които събират учени от цял свят. Държавите отделят милиони за развитието на медицината. Има десетки и стотици благотворителни организации, които провеждат концерти и събития за набиране на средства.

Нови лекарства се появяват почти всеки месец, преди да преминат през няколко проверки за токсичност. Зад всичко това стои една единствена истина. Ако в крайна сметка се открият ефективни лекарства, всички тези хора ще загубят работата си. Значението на конференциите и организациите, разработките и проектите ще бъде загубено. Хората могат да бъдат излекувани.

Такъв механизъм е разпространен във всеки клон на медицината. Каквото и да е лекарство, което ви предлагаме, то е предназначено временно да подобри или поне относително да поддържа здравето ви. Не съществуват по-добри природни средства за борба с болестите. Може би някой ден ще се появят, но сега няма друга алтернатива на химическото лечение.

Витамин В17
Разбира се, още никой не е отхвърлил здравословния скептицизъм. Винаги изглежда, че естественото лекарство е твърде слабо, за да се справи със сериозна болест. Можете да пиете билков чай и да подобрите здравето си при настинки, но е малко вероятно да излекувате онкологично заболяване.

А това не е така! В природата съществува всичко необходимо за здравето и дългия живот на човека.

Продукти B17

За кайсиевите ядки и семките от други плодове, като ябълки, сливи, праскови се знае от дълго време. Водят се разговори за опасностите и ползите от семките, продължава да се твърди, че те съдържат цианид. Да, действително има цианид в тях. Той е този, който определя горчивия вкус на семките. Но се съдържа в свързана форма и е част от вещество, наречено амигдалин.

Амигдалинът може условно да се раздели на четири компонента. Това са всъщност цианид, бензалдехид и две глюкозни молекули. Първите две вещества са несъмнено отровни. Но в здраво тяло, в здравите тъкани те не се разпадат. Те просто се отделят от тялото заедно с урината – преминават през тъканите транзит. Но в тъканите с раков тумор амигдалинът се разпада на съставните му компоненти и се освобождават цианид и бензалдехид.

Оказва се, че засегнатата тъкан е изложена на токсичните ефекти от тези вещества. Злокачествено развиващите се клетки умират и туморът се разпада отвътре. Звучи фантастично, но въпреки това глюкозата в този случай действа като примамка. Раковите клетки се хранят чрез ферментацията на глюкоза. Процесът на ферментация се осъществява под въздействието на ензима бета-глюкозидаза.

Бета-глюкозидазата всъщност отваря амигдалина, освобождавайки токсичните вещества в раковата клетка. Оказва се, че съществува вътрешна химиотерапия с абсолютно естествен произход. Предимствата на амигдалина са неоспорими – не увреждат здравите клетки, но в същото време унищожават злокачествените клетки, като по този начин пречистват тялото.

Защо фармацевтичните компании мълчат за ползите от амигдалина? Говорихме за това в самото начало. Защото не е изгодно за някои да лекуват хората, а да не ги лекуват. Пациентът ще претърпи курсове на лечение, ще бъде облъчван, ще гълта шепи от най-невероятните капсули и таблетки, ако те му обещават, че ще живее още един месец.

Амигдалинът е открит отдавна, още през 1952 г. След това са го пречистили и започнали да правят капсули от него. Всичко било готово за лабораторни тестове, които амигдалинът преминал успешно. Получил още няколко имена. Едно от тях е лаетрил, другото е B17. Създателят на препарата, Ернст Креб установил, че свойствата на амигдалинът са много подобни на витамините от група В. Тъй като по това време били известни само 16 и амигдалинът получил 17 пореден номер.

В допълнение към стандартните лабораторни тестове върху животни, Ернст тествал върху себе си лаетрилът, за да убеди обществеността за неговата безопасност. През 1971 г. употребата на лаетрил била забранена след тестове в Института по наука “Слоан Кетеринг”, а самото лекарство засекретили. Ернст не приел това положение и призовал на помощ журналистът Едуард Грифин да изчисти името на амигдалина. В същото време представителят на Института д-р Ралф Мос се противопоставил на забраната на лаетрил.

Ралф твърди, че резултатите от тестовете, довели до забрана на препарата, са фалшифицирани и като потвърждение на думите си, той нарушил договора с нечестната институция. Впоследствие, Ернст Креб написал книгата “Живот без рак”, която описва по-подробно влиянието на амигдалина върху тялото, вредата от химиотерапията, както и необходимостта да се премине към природни методи на лечение.

Забраната за лечение с витамини е невъзможна. Сега се произвежда в Мексико. Има качествени аналози в Русия и Украйна. Има техники, към които може да се прибегне за лечение, за да не прибягвате към отравяне на вече отслабения организъм. Има шансове, просто трябва да можете да ги използвате правилно.