НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Какъвто е месецът ви на раждане, такава ще бъде вашата съдба

Какъвто е месецът ви на раждане, такава ще бъде вашата съдба

0
Какъвто е месецът ви на раждане, такава ще бъде вашата съдба
Какъвто е месецът ви на раждане, такава ще бъде вашата съдба

Всеки знае, че характерът на личността до голяма степен е предопределен от зодиакалния знак. Но професионалните астролози казват, че в допълнение към личния знак, месецът на раждане също играе важна роля.

Въпросът е, че дванадесетте месеца, не съвпадат точно с дванадесетте зодии: родените, например, през юли могат да бъдат Рак или Лъв – в зависимост от датата. А юлският Лъв и августовският Лъв са два напълно различни звяра, защото месецът оставя своя отпечатък върху характера на знака!

Ето защо, при изготвяне на хороскопи е важно да се вземат под внимание свойствата на всеки месец.

Януари – постоянни победители
Хората, родени през първия месец на годината, имат силен характер и несъкрушима воля. Характерът им няма да бъде пречупен от никакви препятствия!

И най-големите трудности в живота, родените през януари посрещат с достойнство и гордо вдигната глава. По природа те са лидери и несъзнателно търсят човек до себе си, с когото могат да се конкурират. Решителни, уверени и отзивчиви, повече от всички останали, колкото и да е странно, страдат от своята сила – понякога им е трудно да намерят хора, с които да си паснат, както и да могат точно да следват принципите им.

Февруари – непостоянни
Изглеждат невероятно очарователни романтици, но зад тази маска се крият егоисти, които имат много идеи и малко осъществени неща.

Родените през февруари могат да бъдат както елегантни сноби, така и интелигентни хора, които са готови да дадат на света добро и радост. Обаче и те и другите страдат от променливите им настроения и непредсказуемостта, което им създава трудности в кариерата и в личния им живот.

Март – чувствителни романтици
Добри, порядъчни, раними, чувствителни, родените през март трудно понасят критика и могат да плачат цяла нощ, ако се обидят.

Те са хипохондрици, чувствителни и понякога нерешителни хора, които могат да бъдат доста успешни, ако владеят нервите си. Ако се поддат на емоциите, тогава могат да изпаднат в продължителна депресия. Въпреки това по някои принципни въпроси тези хора понякога са дори по-безкомпромисни от тези, родени през януари и април.

Април – кариеристи
Te са невероятни материалисти и много смели. Изглежда, че не се страхуват от нищо! Родените през април са решителни, уверени, родени лидери, а понякога с безбройните идеи и планове, могат да забравят за тактичността.

За жената, родена през април, можем да кажем, че “тя ще спре коня при галоп”. Мъжете могат да постигнат най-безпрецедентните височини в кариерата, като помитат всичко по пътя си. В същото време в любовта те са много страстни и нежни, защото по някакъв начин се стремят към духовно равновесие.

Май – надеждни и упорити
Упорити и безкомпромисни, родените през май, трудно отстъпват, защото обичат силата и контрола. В същото време може да ги убедите, използвайки логика и железни аргументи.

Настроението им е променливо, но като цяло те са стабилни – верни, надеждни и принципни хора. В любовта те обикновено са много страстни и в кариерата достигат невероятни височини. Почти невъзможно е да догоните родените през май.

Юни – талантливи и харизматични
Те са хора на идеите, клюките, капризите и променливите настроения. Те са много уязвими, но го прикриват.

Те са ярки и талантливи хора, прекрасни оратори и харизматични лидери, които обаче са склонни към много пороци. Ако успеят да преодолеят слабостите си с помощта на волята, ги чака блестящо бъдеще.

Юли – противоречиви
Сложни, противоречиви, многолики и мистериозни, родените през юли, повече от всеки друг се стремят към независимост и свобода, но ако ги получат, не винаги знаят какво да правят с тях. Парадоксът е, че като хора, които обичат свободата, те самите много искат да установят контрол и правилата си.

Родените през юли – невероятни егоисти, но толкова очарователни, че често се измъкват. Тези хора знаят как да обичат и да бъдат приятели, но се отнасят снизходително към другите.

Август – страстни натури
Родените през август са страстни и емоционални натури, на които са им познати удоволствията и умеят да живеят ярко.

Те се характеризират с емоционалност и енергия, което привлича околните. Около тях винаги се случват най-интересните събития, но често като лидери по природа и душата на компанията, тези хора стават жертва на интриги, поради своята доверчивост. Въпреки това, естественото им обаяние им помага да се измъкнат от всяка ситуация с високо вдигната глава.

Септември – успешни хедонисти
Хората, родени през септември, постигат голям успех в бизнеса и повече от всички други имат шанс да спечелят наистина огромни суми. В главата си имат истински калкулатор, който е отговорен за предпазливостта и практичността.

В същото време умеят да се наслаждават на живота и знаят точно за какво са всички тези усилия – тяхната любов към просперитета и комфорта идва от голямата им любов към себе си.

Октомври – противоречиви скептици
Сложни и променливи, на пръв поглед тези хора изглеждат най-обикновени добряци, но ако се вгледате – ще видите противоречива смес от най-различни видове емоции, присъщи на творческите им натури.

Те се съмняват във всичко по всякакъв начин, но без постоянно емоционално хранене, те изсъхват, така че няма нужда да чакате спокоен живот до родените през октомври. Бонус в общуване с тях е, че ще попаднете във вихъра на интересни ситуации – приключенията с тях не могат да бъдат избегнати!

Ноември – мистериозни интелектуалци
Истинска кутия на Пандора, най-талантливите хора. Волята, харизмата и интелекта са трите качества, на които се основава характеризирането на тези многообразни хора.

Сред родените през ноември има огромен брой фатални жени и опасни мъже, очарователни манипулатори, които действат върху хората като магнит. Ако не бяха вътрешните им страхове и прекомерни амбиции, те биха могли да завладеят света. Не всеки успява да излезе от отношенията си с такъв човек без загуби – не чакайте спокоен пристан с родените през ноември!

Декември – разумни идеалисти
Мъдри, силни и практични, родените през декември, изглеждат разсъдливи и със здрав разум. Но не всичко е толкова просто в този живот. Те са ужасни идеалисти, които в името на добрите цели могат да пометат всичко по пътя си.

Не е лесно да ги победите, но самите те, навлизащи във вихрушка от страсти и собствените си неспокойни идеи за живота, любовта, доброто и злото, често получават неприятни уроци от живота. Сред родените през декември има много авторитетни хора, чието мнение се потвърждава от мнозинството. Самите те са склонни да променят вярванията си с възрастта.