НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Така изглежда робинята Изаура 43 години по-късно

Така изглежда робинята Изаура 43 години по-късно

1
Така изглежда робинята Изаура 43 години по-късно
Така изглежда робинята Изаура 43 години по-късно

Така изглежда робинята Изаура 43 години по-късно

Въпреки факта, че, от излъчването на сериала “Робинята Изаура” са минали 43 години, актрисата Луселиа Сантос е не по-малко популярна, както в родината си Бразилия, така и по света.

За пръв път на екрана “Робинята Изаура” се появява през 1975 г. Този сериал е рекордьор по продажби на телевизионни продукти, който се излъчва в десетки различни страни.

Главната роля в “сапунената опера” е на актрисата Луселия Сантос. Бразилката изпълни ролята на робинята Изаура. Целият свят напрегнато следеше романтичната история за съдбата на робинята от американска плантация.

Четири десетилетия след сериала Луселия е една от най-разпознаваемите актриси на Бразилия. И това въпреки факта, че тя официално приключи кариерата си в киното преди десет години.

Наскоро бившата актриса откри още един свой талант – това да пише сценарии. Историите, за които пише Луселия, се харесали на телевизионните зрители и тя решила да се развива в тази посока. Сега Сантос играе ролята не само на сценарист, но и на продуцент и дори на режисьор.

За съжаление, семейният живот на талантливата жена не се е развил толкова добре. Луселия се развела преди повече от тридесет години и не се е омъжила повторно.

Животът на актрисата е посветен на кариерата и образованието на единственото й дете – синът й Педро, който също стана известен бразилски актьор. В допълнение към творческите си успехи, синът зарадва майка си, като я направи баба на 60-годишна възраст.

На въпросите за личния си живот, звездата от сериала се смее, че се намира в перфектния баланс между йога и будизма.

Актрисата вече навлезе в седмото си десетилетие, но въпреки това продължава да води активен живот, тя често публикува снимки в Instagram, които показват, че Луселия Сантос все още притежава лъчезарната и обаятелна усмивка от младините си и че се наслаждава на живота от все сърце.