НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 5 вещи, които не бива да давате или вземате назаем

5 вещи, които не бива да давате или вземате назаем

5 вещи, които не бива да давате или вземате назаем
5 вещи, които не бива да давате или вземате назаем

Опитайте се да не давате назаем тези вещи, защото енергийните проблеми лишават хората от успехи във всички сфери на живота.

Сол
Не бива да давате сол, под какъвто и да е претекст. Ако вашите съседи ви помолят за сол, тогава им дайте, но като подарък, без да ви я връщат. Опасността се крие в енергийните свойства на солта и влиянието й върху съдбата.
Солта е един от най-важните магически компоненти, така че не можете да я вземате от други хора. Много хора са давали сол, а след това са им я връщали, но са загубили късмета си, разболяли са се, разделили са се със своите близки. Това е много опасно.

Съдове
Съдовете се зареждат с енергията на дома. Ако някой иска да направи лошо на друг човек, той може да му даде да ползва своите чаша, чиния, купа, лъжица, тенджери и т.н. Не давайте съдове на никого, както и вие не искайте съдове от другите, за да не повлияете негативно върху живота на друг човек или на собствената си съдба.

Дадените назаем съдове могат да доведат до загуба на здраве, придобиване на нови страхове, неуспехи и много други негативни последици. Можете да използвате чиниите с непознат, ако живеете заедно, например в хотел, но и тук трябва да сте колкото е възможно по-внимателни. Още по-опасни са повредените или счупени съдове, които изобщо не трябва да се държат вкъщи.

5 вещи, които не бива да давате или вземате назаем

Дрехи
Много мъже и жени считат за абсолютно нормално да разменят нещата си за известно време, но е по-добре да не го правите. Ако купувате вещи втора ръка, няма за какво да се притеснявате, защото плащате за тях, но и в този случай няма да ви навреди да извършите енергийно почистване.

Дрехите са лични, следователно, дори да ги вземете от роднини, които наистина не искат да ви навредят, е по-добре да дадете нещо в замяна. В противен случай те могат да ви донесат лош късмет. Най-голяма опасност представляват обувките. Те абсорбират най-голямо количество отрицателна енергия.

Украшения, бижута
Строго е забранено да се дават бижута. Украшенията са заредени с енергията на човека, на когото принадлежат, така че те ще имат изключително негативно въздействие върху човека, който ще ги използва. Трикът с дарението също не работи – металите и камъните са “категорични”.

Носейки пръстен или обеци, които принадлежат на друг човек, можете да поемете проблемите му. Специалистите в областта на биоенергетиката отбелязват, че скъпоценните камъни, които имат защитна сила могат да “заразят” човек с болести, да го направят неуспешен. От металите, човек трябва да се пази от сребро и злато. От камъните талисмани най-опасни са лунен камък, диамант, скален кристал.

Метла
Ако човек даде или вземе метла от друг за известно време, тогава според поверието, той може да претърпи разочарование в сферата на финансите. Може да последва поредица от случайни парични загуби и проблеми в работата. Метлата никога не трябва да напуска дома. Това е допустимо само ако вече нямате нужда от нея. Ако я дадете назаем, тогава може да бъдете застигнати от проблеми.