НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Пречистване със сол: Избавете се от негативната енергия!

Пречистване със сол: Избавете се от негативната енергия!

0
Пречистване със сол: Избавете се от негативната енергия!
Пречистване със сол: Избавете се от негативната енергия!

Пречистване със сол: Избавете се от негативната енергия!

Солта е много мощен почистващ препарат. Натрупана в недрата на Земята, тя носи мощен положителен заряд, който има способността да поглъща отрицателната енергия. Затова от незапомнени времена солта се използва в различни очистващи ритуали. Тази практика ще ви позволи да “прехвърлите” отрицателната си енергия в солта.

Така че, за ритуала за почистване със сол ще ви трябват:

1. Дълбока купа (пластмасова или метална, най-важното е, спокойно да може да потопите краката си в нея)

2. Морска сол

3. Най-малко 15 минути свободно време

Ритуалът за пречистване се извършва, както следва:

1. Уединете се

2. Изсипете солта в купата

3. Свалете обувките и чорапите си и потопете краката си

4. Започнете да си представяте как всички негативи, натрупани във физическото ви тяло, всички отрицателни емоции, мисли и чувства отиват в солта. Стъпвайте върху отрицателната енергия бодро, с удоволствие! Можете да танцувате, да правите движения с ръце, глава, придружени от звука на стъпкване или думите: “Свободен съм от обидите на баща ми”, “Аз стъпквам основната причина за болестта ми”. Импровизирайте! Не се плашете от движенията и емоциите си!

5. Когато усетите, че негативната енергия е излязла, почистете краката си от солта, измийте ги с вода, а солта изхвърлете в тоалетната или я закопайте в земята, благодарете й за това, че е отнела негативната енергия от вас.

Ритуалът е много ефективен, ако правите тази процедура 21 последователни дни, като започнете от залязващата луна или в деня на затъмнение.

Малка тайна: мощно почистващо действие има солта, купена за вас от мъж в четвъртък! Затова помолете съпруга си, брат си, баща си да ви помогне, като ви купи сол.