НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете луна и получете точна характеристика от две думи!

Изберете луна и получете точна характеристика от две думи!

0
Изберете луна и получете точна характеристика от две думи!
Изберете луна и получете точна характеристика от две думи!

Изберете луна и получете точна характеристика от две думи!

Луната, която ни привлича със своята тайнственост и вълшебство може да разкрие тайната страна на нашия живот и личност. Какво означава луната, която сте избрали?

1. Рационални и целеустремени
Вие сте целенасочен, оптимистичен човек, който вярва в себе си. Работите достатъчно усилено, за да стоите здраво на краката си и да постигнете материален просперитет. За вас сигурността се характеризира със стабилна работа и добър дом. Вашата основна задача е да бъдете по-толерантни към себе си, защото доста често сте строг съдия към себе си.

Обърнете внимание на това как се отнасяте към себе си, когато допуснете грешка (думите, които използвате и това, което правите), уважавайте себе си, приемайте грешките си и ги коригирайте с любов. Трябва да сте подкрепа на себе си, а не палач.

2. Творчески и проницателни
Вие сте практичен, любезен, емоционален човек, който знае как да се наслаждава на живота. Вие сте свързани с материалния свят, харесвате всичко красиво и изискано.

Вие имате склонност към прекалености: стоите до късно, за да гледате филми или да слушате музика, ядете повече (а понякога и нездравословна храна, която понижава нивото ви на енергия). Умереност и малко по-добра организация на времето и енергията ви – това е, което ще ви помогне да приведете в ред живота и емоционалното си състояние.

3. Енергични и емоционални
Вие сте човек, който копнее за сигурност, сила и уважение в този живот. Винаги се опитвате да поддържате добри условия, за да гарантирате вашето благополучие и здравето на вашите близки. Вие смятате, че съгласието за приятелство осигурява взаимна защита, така че понякога сте прекалено лоялни и ви е страх от предателство, именно това е причината за вашите проблеми: доверието. Постоянното недоверие е признак на слабост, а това е просто ужасно досадно.

Не се притеснявайте. Винаги много внимателно подбирате своята компания, която е много добра, така че доверете се на другите, без страх. Бъдете уверени в себе си и добри, защото всичко, което давате, винаги се връща при вас. По този начин, животът ви ще бъде спокоен, щастлив и радостен.

4. Чувствителни и състрадателни
Винаги сте мечтали да направите велики неща, затова сте много мил човек, който обикновено се фокусира върху задоволяване на потребностите на другите.

Понякога не си почивате достатъчно или не оставяте достатъчно време, за да удовлетворите собствените си желания и потребности. Много пъти изграждате своя образ с думите на другите, което не е редно и в това се състои вашата задача: да признаете своята важност, таланти и своята стойност.

Вие сте човек, надарен с отлични качества и чувства, които ще бъдете в състояние да проучите, използвате и направлявате в различни посоки. Да помагате на другите – да, това е в природата ви, но … Понякога просто трябва да помислите за себе си и за личното си щастие.

5. Неспокойни и любопитни
Културен, щедър, любопитен и много обективен човек. Вие сте дружелюбни и умеете да поддържате разговор, но предпочитате да останете в компанията на любимите си хора или просто да прекарате времето си сами.

През ума ви минава цял поток от идеи и поради тази причина понякога страдате от безсъние и стрес. Вашата основна задача е да вярвате повече на интуицията (гласът на сърцето), защото колкото повече го правите, толкова по-бързо ще премахнете пречките, които не ви позволяват да постигнете истинско щастие.

Ако позволите на сърцето си да бъде вашият компас, на ума си – карта и на душата си – водач, никога няма да се изгубите!

6. Хармонични и приятни
Наистина оценявате спокойствието и знаете как да се насладите на простите неща в живота: тих уикенд у дома в гледане на филми, среща в парка със семейство или приятели, чаша кафе в малко кафене.

Вие сте много умен и опитен човек, така че искате да избягате от конфликтите и суетата на околния свят. Вие прекарвате много време в мислене за бъдещето, което предизвиква много тревога и това е вашият проблем.

Колко пъти сте си разваляли деня, мислейки за неща, които никога не са се случили? Не позволявайте на негативните мисли да завладеят живота ви. Вие сте господарят. Бъдете щастливи!