НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Десет поверия, които обещават парична печалба

Десет поверия, които обещават парична печалба

0
Десет поверия, които обещават парична печалба
Десет поверия, които обещават парична печалба

Десет поверия, които обещават парична печалба

Поверията са измислени не случайно. Това са наблюденията на нашите предци, които винаги са се изпълнявали.

Ето защо много хора вярват в тези знаци. Но има и такива, които са малко скептично настроени.

Така или иначе съществуват поверия, които предсказват за предстоящо попълване на портфейла.

Понякога просто не обръщаме внимание на малките неща в живота, които директно показват увеличение на паричния поток. За да не остава никога празен портфейлът ви, опитайте се да сте по-наблюдателни към детайлите.

10 поверия, които обещават пари
1. Тялото ни винаги показва всички промени в живота, включително печалбата. Когато ви сърби дланта на лявата ръка, тя обещава парично постъпление в близко бъдеще.

2. Ако част от доходите си давате на нуждаещите се, никога няма да останете без пари. Но е важно да запомните, че е необходимо да споделите част от парите си от сърце, а не само, за да се върнат отново при вас в двоен размер.

3. Вашият дом също е източник на енергия. Ако се натрупат прекалено много ненужни боклуци, то това може да отнеме цялата положителна енергия, лишавайки ви от печалба. За да имате винаги материално благополучие, трябва да привеждате дома си в ред от време на време и дори можете да приложите фън шуй.

4. Различни статуиетки перфектно привличат пари: например, трикраката жаба, смеещия се Буда, който, според фън шуй, за кратко време е в състояние да привлече богатство към неговия собственик.

5. Домашните растения не само красноречиво подчертават интериора, но и привличат материални блага. Дърво на парите е растение, за което всеки знае. То може да донесе печалба в къщата. Ако някое растение във вашия апартамент има нова пъпка, със сигурност ви очакват доходи и то доста значими.

6. Обърнете внимание не само на предметите за дома, но също така гледайте под краката си на улицата. Всяка монета, без значение каква е номиналната й стойност, подкова или украшение, намерена на улицата е знак за бърза печалба.

7. Пеперудите са не само изненадващо красиви насекоми, но и източници на доходи. Да видите пеперуда на улицата – това не е трудно, не обещава нищо забележително. Но ако това красиво насекомо влезе в къщата ви през отворен прозорец, то определено е на пари. Ето защо, през топлия сезон, оставяйте отворени прозорците възможно най-дълго.

8. “Маркира” ви птица. Абсолютно всеки знае, че това е на щастие. И не само на щастие, а на голяма парична печалба. Ако тази на пръв поглед неприятна ситуация се случи на вас, не се разстройвайте, но очаквайте финансова печалба.

9. Хората, които дължат определена сума, трябва да платят дълговете си преди обяд. Това ще помогне за решаването на финансовите проблеми възможно най-скоро и ще помогне за подобряване на финансовото им състояние.

10. За да привлечете доходи в дома, просто поставете монета под покривката и поддържайте апартамента чист, така че всички пари да влязат в къщата.