НАЧАЛО ЗДРАВЕ Този мощен корен има невероятни свойства за вашето здраве

Този мощен корен има невероятни свойства за вашето здраве

0
Този мощен корен има невероятни свойства за вашето здраве
Този мощен корен има невероятни свойства за вашето здраве

Китайците са използвали този корен за облекчаване на болките в продължение на хиляди години. Някои от причините за употребата му са артрит, главоболие, мускулни болки, влошено кръвообращение и др.

Можете да използвате джинджифила по различни начини и в различни форми – пресен корен или на прах, като го добавите към чай, други напитки и различни ястия!

Днес, обаче ще научите за напълно различен начин за използване на този мощен корен, за да получите всички негови ползи за здравето.

Говорим за джинджифиловия компрес. Той ще ви освободи от болката в ставите завинаги!

Компресът е ефективен инструмент за домашно лечение за облекчаване и лечение на болката, свързана с мускулни болки, подути вени, ревматизъм и различни навяхвания. Ще почувствате парене, което само означава, че лекарството действа.

Това средство ще проникне дълбоко в кожата и ще достигне основната причина за болката и по този начин ще я премахне бързо.

Ще ви трябват:

  • 1 корен на джинджифил
  • 4 скилидки чесън
  • 2 супени лъжици морска сол
  • Кухненско фолио

Получаване:

Смачкайте корена на джинджифила много добре. Обелете скилидките чесън и ги сложете в купа заедно с останалите съставки. Смесете ги в хаванче, докато сместа стане хомогенна. След това я поставете върху парче кухненско фолио.

Следващото нещо, което трябва да направите, е да поставите фолиото с джинджифиловата смес върху болезнените области.

След това обвийте цялата област с превръзка. Оставете компреса за 4-6 часа.

Не го използвайте за лечение на открити рани!

Вижте още: Магданозът ще ви помогне да бъдете по-здрави! Ето как!

Ако имате сериозни здравословни проблеми или силна болка, препоръчваме ви да потърсите медицинска помощ. Самолечението може да не е безопасно за вашето здраве.