НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Коя сватбена рокля бихте носили? Разберете каква жена сте!

Коя сватбена рокля бихте носили? Разберете каква жена сте!

0
Коя сватбена рокля бихте носили? Разберете каква жена сте!
Коя сватбена рокля бихте носили? Разберете каква жена сте!

Коя сватбена рокля бихте носили? Разберете каква жена сте!

В различни страни съществуват различни вярвания за цвета на сватбената рокля. Така например, във Франция имало убеждение, че една булка в пурпурна сватбена рокля ще намери съпруг, който да я обича през целия й живот.

Ирландските момичета се женят изключително в зелени сватбени рокли, смятайки този цвят за щастлив. В Русия преобладаващите цветове за сватбена рокля са червено или оранжево.

А въпреки че според древните вярвания цвета на роклята трябва да бъде бял, олицетворяващ непорочността а “Момичето на възраст за женене” би трябвало да бъде такова, за сватбената си рокля много момичета избират червения цвят и неговите нюанси.

Изборът на сватбена рокля със сигурност е едно от най-важните решения в живота на всяка жена. Вашият избор може да разкаже много за вашия характер.

Рокля номер 1

Вие се стремите към вътрешна хармония. Вие обичате да сте сами със себе си и да анализирате всичко, което ви заобикаля.

Рокля номер 2

Не вярвате в чудеса. Живеете в реалния свят. Харесвате сериозното поведение у хората.

Рокля номер 3

Вие оценявате добротата и честността. Знаете как да пазите тайни. Привлича ви тайнственото и загадъчното. Искате да научавате нови неща и да посещавате нови места. Вашият партньор никога няма да скучае с вас!

Рокля номер 4

Не сте много доверчиви. Най-близките ви приятели знаят отлично, че вашето доверие просто трябва да бъде спечелено. Вие ще бъдете вярна съпруга и строга майка.

Рокля номер 5

Имате много добро въображение. Вие обожавате приключенията и никога не отказвате да опитате нещо ново. Вие сте страстна жена!