НАЧАЛО ТЕСТОВЕ С помощта на тези карти ще разберете бъдещето си!

С помощта на тези карти ще разберете бъдещето си!

0
С помощта на тези карти ще разберете бъдещето си!
С помощта на тези карти ще разберете бъдещето си!

Таро картите имат дълга история. Съществуват кабалистични, египетски, цигански легенди относно техния произход. Всички карти носят някакъв магически, мистичен компонент.

Гадаенето с помощта на карти Таро помага да гледате на живота от различни гледни точки, разкриват ви езотерична информация и развиват интуицията ви.

Изберете една Таро карта и разберете какво ви очаква…

1) Рицарски меч

Не винаги разпределяте правилно времето и силите си. Това ви дава усещане за дискомфорт. Поради това често спорите с други хора и ви се струва, че постоянно ви поучават.

Трябва да помислите за факта, че всички твърдения по ваш адрес са оправдани. Но имате чудесен ум и съобразителност, които ще ви помогнат да се движите само в правилната посока.

2) Карта Жезъл

Ще получите важна новина и успех. Най-вероятно очаквате повишение или скъп подарък. Ще можете да получите всичко, което искате.

В противоречие с ваш конкурент или близък човек ще спечелите чиста победа. Тази карта ви обещава успех и късмет! Не пропускайте този момент!

3) Рицарска купа

Не напрягайте сърцето и ума си с ненужни проблеми. Когато на душата ви е леко, ви е много по-лесно да се справите с проблемите. Във вашия случай това е много важно.

Вижте още: Три ангела са дошли при вас! Изберете един и получете послание!

Не задържайте нищо в себе си. Ако искате да говорите, направете го. Покажете желание, не се отказвайте.

Споделете теста с приятелите си! Ще им бъде интересно!