НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Жест, който укрепва вашето енергийно поле и ви защитава от врагове

Жест, който укрепва вашето енергийно поле и ви защитава от врагове

Жест, който укрепва вашето енергийно поле и ви защитава от врагове
Жест, който укрепва вашето енергийно поле и ви защитава от врагове

Жест, който укрепва вашето енергийно поле и ви защитава от врагове

Хората с опит в магиите вярват, че всеки един от пръстите ни е свързан с една от планетите, която ни дава сила, късмет, просперитет и защита. Заедно с някои жестове, струва си да се използват лични амулети, които предпазват от негативни въздействия. Такава защита със сигурност ще помогне на всеки да привлече късмет и да избегне неприятности.

Магически жестове срещу врагове и за късмет

1. За да привлечете късмет в любовта, да привлечете вниманието на човека, когото харесвате и да увеличите обаянието си, вдигнете палеца зад гърба си. За да подобрите ефекта, показвайте този жест колкото е възможно по-често, оглеждайки се в огледалото. Ако трябва да се отървете от обсебващ почитател, когато го срещнете, направете жест с палеца си надолу. Внимавайте с този жест в джобовете си – за да не блокирате енергията си и да не заключете любовната си чакра.

2. Много хора знаят, че децата се помиряват сключвайки малките си пръсти. Въпреки това, малко възрастни правят този жест, а би трябвало. В древни времена търговците използвали този жест за успешни сделки, така че късметът да не ги напусне. Сега, преди да осъществите сделка или финансова операция, кръстосайте малките пръсти на ръцете си. Астролозите вярват, че Меркурий, отговарящ за паричното благосъстояние, няма да подмине този жест и със сигурност ще ви помогне да забогатеете.

3. За успех във всички начинания е необходимо да се използва древният жест за късмет. За да направите това, раздалечете встрани показалеца и средния пръст. Този жест си заслужава да се прави преди сериозни тестове, като скриете ръката в джоба си. За да не избяга късметът ви, използвайте водещата си ръка и не кръстосвайте краката си.

4. Добре известният “кукиш” се използва при среща или разговор с хора, на които нямате доверие, както и преди сложни и критични задачи, за да не изплашите успеха и да получите чудесен резултат. Този жест се използва и за повишаване на доверието в себе си.

5. Скръстените ръце под брадичката ви предпазват от негативни външни въздействия и лоши очи. В седнало положение този жест може да бъде подкрепен с кръстосани крака или един крак върху другия.

Тези прости знаци, както и силата на планетите-защитници на вашия зодиакален знак ще ви осигурят просперитет. Подсилете енергийното си поле с положителни нагласи и развивайте силата на духа си.