НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Прогонете негативната енергия от дома си с този лесен трик!

Прогонете негативната енергия от дома си с този лесен трик!

0
Прогонете негативната енергия от дома си с този лесен трик!
Прогонете негативната енергия от дома си с този лесен трик!

Прогонете негативната енергия от дома си с този лесен трик!

Всички искаме домът ни да бъде място за почивка, релаксация и мир. Да се чувстваме в безопасност, докато сме в него. Действително да бъде нашата “крепост”.

Но е съвсем очевидно, че по-често се случва това, което не искаме. В дома се събира не само физическа мръсотия, но и негативна енергия. Ето защо, ако не се чувствате съвсем комфортно в дома си, опитайте се да го почистите от негативната енергия.

За щастие Аюрведа предлага един много прост, но ефективен метод.

Имате нужда само от 2 неща: лимони и карамфил (подправката, а не цветето).

Имайте предвид, че тази процедура е най-добре да се прави на регулярна основа: всеки от нас има своя собствена аура и е възможно да “заредите” дома си с негативна енергия, ако се приберете у дома с чувство на завист или обида.

В резултат на това като че ли “почивате” у дома, но в същото време се чувствате депресирани, тревожни и разстроени – без видима причина.

И така, ето какво трябва да направите:

1. Преди всичко, отворете всички врати и прозорци в апартамента. Оставете помещенията да се проветрят.

2. След това минете през всяка стая със запален тамян. Оставете го да догори в стаята, където прекарвате по-голямата част от времето си.

3. Вземете няколко лимона. Техният брой трябва да бъде точно половината от броя на стаите в къщата. Да речем, ако стаите са 4 (заедно с кухнята), тогава лимоните трябва да са два. А ако стаите са три – един и половина лимони.

4. Поставете по половин лимон във всяка стая. На всяка половинка лимон забодете по няколко зрънца карамфил. И изчакайте.

5. След 7 дни погледнете лимоните. Ако те просто са изсъхнали, тогава къщата ви вече е чиста. Просто ги изхвърлете – и се насладете на мира и спокойствието.

Но може би нещо не е наред:
1. Ако лимоните станат кафяви, това означава, че в къщата има много негативна енергия. Така че процедурата може да се повтори отново.

2. Ако лимоните станат зелени или изгният, това означава, че не вършите добре работата си; може би трябва да промените нещо в плана за кариерата си.

3. Ако лимоните бързо се покрият с мухъл, това означава, че всичко е наред, но ви завиждат. Отървете се от завистливите хора в обкръжението си и всичко ще бъде наред.

4. Ако лимоните почернеят, това означава, че някой целенасочено се опитва да ви навреди като например разпространение на слухове или клевети за вас при всеки удобен случай.

Не забравяйте, че лимоните ще ви помогнат да се освободите от негативната енергия, ако хората, които не ви желаят доброто са или са били във вашия дом.

Надяваме се, че ще можете да отървете къщата си от отрицателната енергия и да се насладите на мира, спокойствието и радостта!