НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ритуал за пари с магнит: Как да привлечете успеха и богатството?

Ритуал за пари с магнит: Как да привлечете успеха и богатството?

0
Ритуал за пари с магнит: Как да привлечете успеха и богатството?
Ритуал за пари с магнит: Как да привлечете успеха и богатството?

Ритуалите за пари са ефективен начин да подобрите финансовото си състояние. Да привлечете богатство и просперитет в живота си, ще ви помогне обикновения ритуал с магнит.

Ритуалите, които могат да привлекат парично изобилие, придобиват все по-голяма популярност. В съвременния свят всеки има възможност да привлече в живота си богатство, ако силно вярва в това, което прави. Медиумите твърдят, че това не е магия, а правилен подход към прилагането на рутуала. Специалистите препоръчват да изберете време, в което никой няма да ви безпокои, и максимално да се съсредоточи върху процеса.

Паричен ритуал с магнит

За ритуала, ще ви е необходим малък магнит във формата на подкова, чанта и шепа дребни монети. Поставете магнита в чантата, а отгоре поставете монетите една по една, като казвате:

“Магнитът привлича пари не в джобовете на другите хора, а към мен според предназначението на съдбата. Събирам богатство в полза на разходите. ”

Дръжте чантата с магнита и я носете със себе си. След седмица го извадете и го поставете на местата, където държите пари. Не забравяйте да оставите няколко монети на работа, така че паричната енергия да ви съпровожда и да ви донесе просперитет.

След като получите първата печалба, определете сума, която трябва задължително да дарите за благотворителност с думите:

“Дойдоха пари за моя просперитет, няма да остана в дълг.”

Дръжте магнита у дома на скришно място. И в близост до него сложете няколко монети с различна стойност, така че той да продължи да работи и да привлича богатство към вас.

Вижте още: Facebook обяви, че тази опция вече ще бъде платена

Ритуалът, насочен към реализиране на печалба, действа веднага, така че внимателно го използвайте. Знаците, изпратени до вас, ще сочат местата, където можете да направите печалба. Може да става въпрос за лотарийни билети, привличащи погледа рекламни лозунги или фрази, чрез които да узнаете в каква посока трябва да се движете.