НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ето как да носите безопасна игла, за да привлечете късмет!

Ето как да носите безопасна игла, за да привлечете късмет!

0
Ето как да носите безопасна игла, за да привлечете късмет!
Ето как да носите безопасна игла, за да привлечете късмет!

Надали сте предполагали, че един обикновен предмет като безопасната игла, може да ви бъде толкова полезен!

Днес е модерно да говорим за позитивното мислене. Всичко, от мебелите в къщата и до мислите в главата, трябва да бъде подредено според фън-шуй. Ние лесно вярваме в източните традиции, но се подиграваме на нашите роднини и не желаем да следваме техните заръки.

Аз и моите приятелки се познаваме от дълго време и не крием тайни едни от други. Между нас обаче има един специален случай – Ирка, която едва завърши училище и с мъка влезе в колежа. Тя се ожени на 19 години, разведи се на 20 години, сега е без съпруга си, без работа, но душата на компанията! Преди 6 месеца животът й се промени радикално…

Попаднала в прилична компания с добра заплата, срещнала мъж, взела шофьорска школа. Тайната на късмета ѝ, която дълго време тя пазеше, беше разкрита, когато забелязах безопасна игла, която беше закрепена към вътрешната страна на ризата на Ирка.

Безопасна игла против зло око

Преди това бях категорична по въпросите, свързани с уроки и други подобни глупости. Но след като приятелката ми ме убеди да отида с нея до “знаещата” жена, премислих. Как няма да повярваш, ако непознат човек разкрие и най-малките подробности за личния ти живот?

Ето защо реших да опитам сама, за да изпробвам магическия талисман на късмета. Спомням си като дете, баба ми, поставяше безопасна игла на дрехите ми с думите “да те пази от уроки и демоните да изплаши.”

Малката и невидима безопасна игла е много мощен амулет. Днес ще ви разкрием нейните невероятни способности. Прочетете до края и научете какво да го направите, така че да сте по-щастливи.

За да привлечете просперитет и късмет, трябва да използвате всякакви ресурси. И когато става въпрос за магия, ние не препоръчваме да се свързвате с вещици, паранормални и други хора със съмнителен произход. Само си хвърляте парите на вятъра. Нашите прадеди са извършвали самостоятелно защитни ритуали и някои от тях са известни досега.

Поставяне на безопасна игла

Всички ритуали трябва да се извършват във фаза на растяща луна, след залез слънце, и да бъдете сами в стаята. Върху вътрешността на дрехите трябва да закачите безопасна игла.

Купете от църквата голяма восъчна свещ, а от магазина червен конец и безопасна игла. В стаята запалете свещ и прочетете “Отче наш”. Прекарайте червената нишка през дупката в иглата, направете 12 възела и кажете следния текст:

“Дванадесет сили около мен, (име), стоят здраво, защитават ме и ме предпазват от всякакви злини и нещастия. Словото ми е силно, а делото здраво! ”

Когато приключите, запечатайте последния възел с восък.

Ако в дома ви често има караници и отношенията с мъжа ви не са добри, не бързайте да се разделяте. Може би сред вашето семейство има завистливи хора, които не искат да сте заедно. В този случай ще ви помогне безопасната игла. Ще ви трябва и лук – едно от най-силните растения за защита.

За да се подготвите за ритуала, купете голям лук от пазара. По време на ритуала прочетете следния текст: “Лукът е борец, защитава ме и отвръща злото от мен (името). Защитава ме и отблъсква всяко зло. След церемонията заровете лука в земята.

Привличане на пари

В събота сутрин подредете парите, така че да имате 12 малки банкноти. Вземете безопасна игла, за предпочитане златна, поставете я в свещена вода и междувременно прочетете “Отче наш”. След това я извадете от водата, пробийте парите с нея и прочетете следния текст: “Тази безопасна игла почиства всяка банкнота и ще ми върне печалбата”.

Приберете амулета, където държите останалите си пари или го носете със себе си в чантата си. В никакъв случай не харчете тези пари.

Ако загубите безопасната игла, е свършено с работата ви. Направете си нов талисман, не е трудно. Също така се случва недоброжелатели да хвърлят счупени карфици или игли под входните врати, дрехите, обувките. Какво да направите в тези случаи?

Не ги докосвайте с ръцете си! Носете ръкавици или вземете лист хартия и внимателно отстранете предмета. Желателно е да го изгорите.

У дома прочетете молитва: “Пресвета Богородице, защити целия народ и се помоли за мен на Бога. Нека да бъде така от сега до края на века. Амин.”

Дръжте ръце над пламъка на църковната свещ или се изплакнете със светена вода.

Опитът показва, че нищо не е случайно. Независимо от вярата или неверието във висшите сили, в нашия живот продължават да се случват необясними неща. Никой не знае от къде идват поредицата от неуспехи и извънредни успехи. Съвпадение на обстоятелствата или волята на съдбата?

Вижте още: Линиите на китките разкриват много неща за нас!

Ако има надежда, че безопасната игла ще ви помогне, защо да не опитате?

Струва ми се, че магията не е добра или лоша, всичко зависи от това как я използвате. Аз нося безопасна игла и сега чакам.