НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Жена написа на мъжа си, че спи с брат му. Отговорът му...

Жена написа на мъжа си, че спи с брат му. Отговорът му бил блестящ

0
Жена написа на мъжа си, че спи с брат му. Отговорът му бил блестящ
Жена написа на мъжа си, че спи с брат му. Отговорът му бил блестящ

Жена написа на мъжа си, че спи с брат му. Отговорът му бил блестящ

Скъпи съпруже, пиша ти тези редове, за да те информирам, че те оставям завинаги.

През всичките тези шест години бях идеалната съпруга и не получих никаква отплата за това. Последните три седмици бяха истинско мъчение, но последната капка беше телефонното обаждане от шефа ти, който каза, че (оказа се) си напуснал работа.

Преди три дни се прибра вкъщи от работа и не забеляза нито педикюра ми, нито новата ми прическа. Не забеляза, че за вечеря приготвих любимото ти месо по френски и че си бях купила ново бельо.

Изяде вечерята си за пет минути, гледа мача и заспа. Отдавна не си ми казвал, че ме обичаш, не сме се любили много отдавна. Не знам дали си престанал да ме обичаш или само се преструваш, но те напускам.

Послепис: Ако решиш да ме търсиш, знай, че с брат ти се преместихме в друг град.

Уважаема бивша съпруго,

Нищо не може да ме зарадва така, както писмото ти. Съгласен съм, че бяхме женени шест години, но през всичките тези години ти беше много далече от понятието за “съвършена съпруга”. Гледах футбол, за да не чувам безкрайните ти оплаквания и хленчене. За съжаление това не помогна.

Забелязах, че си била на фризьор. Просто тази прическа не ти отива изобщо. И не казах нищо. Мама ми е казвала, че е по-добре да замълчиш, ако не можеш да кажеш нещо хубаво. Що се отнася до вечерята, очевидно ме обърка с брат ми. От три години не ям свинско. Забелязах новото ти бельо, но не бях впечатлен, защото етикета с цената 58 долара все още висеше на него. Вярвах, че това не се дължи на факта, че предния ден брат ми ми поиска 60 долара.

Дори и след всичко това, аз продължих да те обичам и вярвах, че можем да се справим с всичко това. Ето защо, когато разбрах, че спечелих един милион долара от лотарията, незабавно напуснах работа и ни купих два билета за Хавай. Исках да започнем всичко отначало. Но когато се прибрах вкъщи, намерих писмото ти. Надявам се, че ще бъдете щастливи.

Адвокатът ми каза, че благодарение на твоето писмо, няма да получиш и цент от мен.