НАЧАЛО ЗДРАВЕ Алкална напитка за поддържане на идеално pH в организма

Алкална напитка за поддържане на идеално pH в организма

0
Алкална напитка за поддържане на идеално pH в организма
Алкална напитка за поддържане на идеално pH в организма

Всеки човек трябва да си приготвя тази напитка! Вижте как става това.

Нашето тяло се нуждае от алкални продукти, за да поддържа нормален баланс на рН. Известно е, че киселинната среда на тялото допринася за развитието на възпаление, заболявания, допринася за развитието на тежки патологии.

Алкалните продукти, напротив, помагат да се предотврати процесът на стареене, развитието на хронични заболявания и дори рак, за отстраняване на токсините и шлаките.

Препоръчвам ви да опитате тази вкусна алкална напитка, която ще ви предпази от различни заболявания, главоболие, ставни заболявания, бактерии, вируси и също така овлажнява цялото тяло! Напитката е полезна за работата и храненето на мозъка, укрепва имунната система и нормализира храносмилането.

Необходими съставки:
лимон – 1 брой
хималайска сол – 1 чаена лъжичка
пречистена вода – 2 литра

Получаване:
Сложете сол в стъклен съд, налейте вода, разбъркайте малко съдържанието, след това добавете лимона, нарязан на 8 парчета заедно с кората.
Оставете напитката да престои в продължение на 8 часа със затворен капак.

Приемайте по 200 мл. от тази алкална вода сутринта на празен стомах. С течение на времето трябва да увеличите количеството напитка до 600 мл. Останалата вода трябва да се изпива през деня. Всяка вечер приготвяйте нова порция от алкалната напитка и на следващия ден я пийте, както е описано по-горе.

Въведете в диетата си храни, които са алкални. Такива са: лимони, зеленолистни зеленчуци, цвекло, целина, авокадо, репички, краставици, зеле, моркови, чесън и др. Но приемането на храна, която създава киселинна среда в организма, е по-добре да се намали. Яжте по-малко яйца, печива, месо, мазнини, захар, сол и алкохол.