НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Ето какво прошепнал Бог в ухото на всеки зодиакален знак

Ето какво прошепнал Бог в ухото на всеки зодиакален знак

9948
0
Ето какво прошепнал Бог в ухото на всеки зодиакален знак
Ето какво прошепнал Бог в ухото на всеки зодиакален знак

Ето какво прошепнал Бог в ухото на всеки зодиакален знак

Просто пристъпете напред и получете подаръка определен за вас!

Това се случило на зазоряване. Бог прегърнал всяко от своите дванадесет деца и прошепнал на всяко от тях една много важна тайна за живота. Всяко дете се приближило към него, за да получи подаръка си.

Ти, Овен

Бъди водач, поведи другите и запали огън в сърцата им! Преследвай мечтите си, за да вдъхновяваш другите! Мнозина ще се поучат от упоритостта ти, но помни, че без упоритост никога няма да постигнеш целта си!

Ти, Телец

Давам ти много необичаен подарък. Лесно можеш да увеличиш материалните блага в живота си, ако огънят на любовта гори в сърцето ти. Основното нещо е да не се размениш местата на любовта и парите. Любовта за теб трябва да бъде на първо място, тогава ще дойде второто, третото и десетото.

Ти, Близнаци

Давам ти умение да помагаш на хората да се разбират един друг. Но първо ще трябва да постигнеш хармония със себе си и със света около теб. Ако го постигнеш, светът ще получи един от най-добрите политици, дипломати, психолози в цялата история на човечеството.

Ти, Рак

Давам изключителна чувствителност и мъдрост, идваща от нея. Но моля те, не ставай мъдрец-отшелник, защото твоята мъдрост е толкова необходима на света!

Ти, Лъв

Както на Овен, давам ти способността да водиш хората. Мнозина ще недоволстват от егоизма ти, както мнозина недоволстват дори от най-мъдрите царе, но към кого се обръщат да поискат помощ по своите въпроси? Да, разбира се, към теб. Давам ти дара на великодушието, да помагаш на всеки, който те помоли за помощ!

Ти, Дева

Стани изследовател на прекрасния свят, който създадох. Използвай старателността си и разпространявай около себе си от своето спокойствие и придържане към навиците.

Ти, Везни

Ти ще виждаш красотата и в най-простите неща. Възхищавай се и възпей всичко, което виждаш. Избери каквото искаш – пей, пиши, рисувай или каквото друго решиш, имаш достатъчно талант, за да изразиш красотата, която виждаш.

Ти, Скорпион

Давам ти много тежък подарък. Но не се обиждай, детето ми. Аз ти давам възможност да виждаш в душите на другите хора, и разбира се, че това ще ти донесе много болка … Но веднага след като се смириш и приемеш света, такъв какъвто е ще получиш това, което искаш.

Ти, Стрелец

Аз ти давам възможност да радваш другите хора и да запалиш в тях светлината на мечтите. Всеки, който те среща, сякаш докосва нещо по-добро в себе си.

Ти, Козирог

Давам ти подаръка на усърдието. Ще учиш хората да работят усилено, за да постигнат всичко, което искат. Кой друг освен теб знае, че най-доброто не се постига лесно!

Ти, Водолей

Аз те инструктирам да бъдеш свободен и щастлив, за да мога да говоря чрез теб. За да можеш да напомняш на хората за мен. Най-добре е, ако наистина си щастлив, така че не забравяй да радваш себе си!

Ти, Риби

Най-малкото ми дете ще получиш и много труден подарък. Ще предчувстваш бъдещето, ще бъдеш наистина много чувствителен към всичко в света, ще ме забелязваш във всичко. Но този свят ще те нарани, защото има толкова много страдания. Не се притеснявай, защото и в най-трудната ситуация винаги ще ти помагам.

loading...
loading...