НАЧАЛО ТЕСТОВЕ От какво се нуждаете сега: Тест за психическото ви състояние

От какво се нуждаете сега: Тест за психическото ви състояние

0
От какво се нуждаете сега: Тест за психическото ви състояние
От какво се нуждаете сега: Тест за психическото ви състояние

От какво се нуждаете сега: Тест за психическото ви състояние

Изберете символ и вижте резултата!

Символ 1
Вие сте направили всичко, което сте могли и днес е време да си починете и да пожънете плодовете на вашия труд. Вселената ви е дала прекрасен дар – духовност. Този дар е много по-голям от материалния подарък. Дарът на знанието. Време е да споделите с другите този подарък. Помогнете на приятелите си, направете блог, насочете енергията си към разширяването на съзнанието на другите хора.

Символ 2
Свалете маската и покажете истинската си същност. Свържете се отново. Усетете единството с околния свят, себе си и природата. Вие не сте сами, вие сте един от важните елементи на нашата огромна Вселена. Може би го чувствате, но е време да се упражнявате. Взаимоотношенията започват тогава, когато се свържете със себе си.

Символ 3
Вие сте истински работохолик и сега е време за почивка! Направете нещо глупаво, необичайно за вас, организирайте си приключение! Не забравяйте, че е хубаво за вас и посветете времето си на това удоволствие. Създайте нещо със собствените си ръце. Зарадвайте тялото си с екологични продукти, сърцето си със среща с приятели. Заобиколете себе си с доброта и ще видите колко красив е светът.

Символ 4
Вие отделяте твърде много внимание на външния свят. Спомнете си за вътрешния. В сърцето си ще намерите отговорите на всички основни въпроси. Време е да сложите ред в мислите си. Имате нужда от разходка, за да успокоите ума си и да поговорите с Господ. Размишлявайте, но не бъдете строги към мислите си.

Символ 5
Ще спечелите, ако поставяте граници съзнателно. Благодарение на границите, вие структурирате живота си и разбирате от какво имате нужда точно в момента. Научете се да не се притеснявате от непланираните дейности. Време е да престанете да отдавате енергията си на хора, които не ви подкрепят във вашите стремежи.

Символ 6
Достатъчно сте се борили с Вселената. Време е да се доверите на живота. Опитайте се да направите крачка назад и да следвате потока на живота. Когато откриете мир и равновесие, тогава ще направите следващата си крачка напред. Не бързайте с решенията и заключенията и се вслушайте в тишината.