НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Яйцата не могат да се държат в хладилника поради тази причина!

Яйцата не могат да се държат в хладилника поради тази причина!

0
Яйцата не могат да се държат в хладилника поради тази причина!
Яйцата не могат да се държат в хладилника поради тази причина!

Специалистите считат, че яйцата са най-питателната храна. Те са склад от протеини, освен това съдържат минерали и витамини (18 вида) и много други полезни компоненти.

Всеки има свои собствени предпочитания. Хората консумират пилешки, пуешки, патешки и пъдпъдъчи яйца. Закуската, състояща се от яйца, е изборът на повечето от нас. Можете да приготвите ястие от този продукт, като използвате различни рецепти.

Стана традиция да купувате яйца и да ги съхранявате в хладилника, където има ниски температури. Както и жителите на северната част на САЩ, както и японците, австралийците, европейците.

Гражданите, живеещи в други държави, имат различна традиция. Те предпочитат да съхраняват яйцата при стайна температура.

Ако съхранявате този продукт в хладилника, съществува висок риск да се заразите със салмонела. Това се посочва в Американския журнал за безопасност на храните. В публикувани факти се съобщава, че ако температурата за съхранение на яйцата е ниска, салмонелата се умножава по-лесно.

Министерството на здравеопазването на Америка е разработило набор от мерки за предотвратяване на това заболяване.

А какво правят европейците? Ваксинирането на пилета е методът, който използват срещу салмонела. Така че не бива да се тревожете, че бактериите ще попаднат в човешкото тяло.

Вижте още: Гаданието с восък ще ви разкрие какво ви очаква в бъдеще

Хранителното отравяне е проблемът, който тази бактерия носи. Трудно е да се открие, защото не влияе на цвета на яйцата, нито на миризмата им.

Във всеки случай давайте предимство на доказаните продукти!

Споделете тази полезна информация с приятелите си, нека те също я знаят!