НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете изображение и то ще определи вашата детска травма

Изберете изображение и то ще определи вашата детска травма

0
Изберете изображение и то ще определи вашата детска травма
Изберете изображение и то ще определи вашата детска травма

Просто изберете изображение и ще бъдете изненадани от резултата!

Трудно е да се намери човек, който никога да не е бил обиден на родителите си, дори ако са били перфектни. Психолозите отдават голямо внимание на този проблем, защото страховете и оплакванията на децата оказват огромно влияние върху последващия начин на живот на човека.

Да живеете в обида по принцип означава да живеете с постоянна болка. Това ви лишава от самочувствие и любов към себе си. Първата стъпка е да разберете същността на проблема. Много по-трудно е да се отървете от тази обида. Поставете си тази цел, в противен случай ще се окаже, че страдате от същото зло. Обидата ви лишава от щастие.

Детското нараняване не е непременно голямо и ужасно събитие от вашето минало – говорим за малките факти, които биха могли да ви навредят, за отношението на вашите родители, за епизоди от училище и т.н. От гледна точка на възрастните, тази ситуация може да е изглеждала незначителна, но шокът на детето в този период играе важна роля.

Тези малки, но важни събития могат да бъдат скрити в дълбините на вашия мозък и да продължат да оказват влияние върху вашия живот. Ето защо е много важно да ги разпознаете. Този тест ще ви помогне да откриете тази нерешена травма от вашето минало. Изберете едно от изображенията, като използвате интуицията си!

Изображение № 1

Ако сте избрали първото изображение, може би моментът да бъдете идентифицирани с вашите родители, ви влияе негативно. Това означава, че се чувствате отхвърлени от онези, които са най-важни за вас.

Ако това е така, със сигурност сте човек с ниско самочувствие. Трудно е да общувате с другите; всъщност винаги се страхувате от отхвърляне. Ето защо, когато някой ви каже нещо лошо, вие го възприемате като нещо много лично и приемате, че не сте достатъчно добри.

Най-голямото ви предизвикателство е да разберете, че вашият живот зависи от вас. Увереността в собствените способности ще ви помогне да създадете здрави връзки с другите.

Изображение № 2

Родителите често предават доверието на децата си, почти без да го осъзнават. Те обещават нещо, което не могат или не правят (предвид факта, че става дума за деца, “невинната шега” например, може да бъде сериозна травма за децата).

Ако сте избрали второто изображение, е възможно в определен момент вашите родители или близки да са предали вашето доверие и това да е било запечатано дълбоко във вас. Така че, вие сте човек, който чувства, че не може да има доверие на никого.

Вие сте доста студен човек, който, макар и много екстровертен и общителен, никога не разкрива напълно сърцето си.

Изображение № 3

Ако сте избрали третото изображение, може да имате травма, свързана с унижението. Вероятно в най-ранна възраст, когато сте започнали да искате да се идентифицирате с вашите връстници, важни хора във вашата среда, са ви отхвърлили. И така вие сте спрели да се доверявате.

Днес вие сте зависим човек, който винаги се нуждае от одобрението на другите. Вие сте толкова разтревожени, че винаги правите всичко възможно да угодите не на себе си, а на другите.

Много е хубаво, че всеки ден се опитвате да бъдете най-добрата версия на себе си. Но не забравяйте, че тази най-добра версия зависи от вашите собствени интереси и автентичност.

Бъдете свободни и не се оставяйте да се влияете от това, което казват другите, в противен случай никога няма да се чувствате достатъчно добре!

Изображение № 4

Може би, като дете, не сте имали родители, или може би сте претърпели голяма загуба, когато сте били малки. Истината е, че ако сте избрали това изображение, имате сериозен проблем със страха от провал.

Вижте още: От какво се нуждаете сега: Тест за психологическото ви състояние

Вие сте много общителен човек, който винаги е заобиколен от приятели и роднини. Вие сте силно притеснени да не останете сами. Трудно ви е да се противопоставите на собствената си същност, защото се страхувате да намерите нещо, което не ви харесва, или по-лошо, нещо, което другите не харесват!

Може да имате тенденция към депресия, затова трябва да се опитате да бъдете силни. Истината е, че хората влизат и напускат живота ви, но ако сте истински, грижовни и добри хора, никога няма да бъдете сами. Загубите могат да бъдат трудни, но въпреки това трябва да продължите напред!