НАЧАЛО ЗДРАВЕ Изпратиха ме да умра вкъщи, но тази рецепта ме вдигна на крака

Изпратиха ме да умра вкъщи, но тази рецепта ме вдигна на крака

0
Изпратиха ме да умра вкъщи, но тази рецепта ме вдигна на крака
Изпратиха ме да умра вкъщи, но тази рецепта ме вдигна на крака

Изписаха ме от клиниката и ме изпратиха да умра вкъщи, но тази рецепта ме вдигна на крака.

Една много приятна, енергична стара жена споделя:

“През 1985 г., след две операции, бях освободена от онкологична клиника и изпратена да умра у дома, оставайки ми 10 дни живот”.

В продължение на два дни лежах на легло. Тогава си спомних за рецептата за лечение на цялото тяло, чиято главна съставка е алое. Листът с описанието бях изгубила, така че започнах да я приготвям по памет. Обрах листата на две 4-5 годишни растения алое, измих ги, избърсах ги, изрязах трънчетата по края и ги смлях в месомелачката.

Получи се 2 литра с меката част. Взех 3 килограма мед и две бутилки червено вино.

Смесих всички съставки в емайлиран съд и разбърках добре. Достатъчно количество за два трилитрови буркана. Затворих ги плътно, увих ги с черен плат и ги оставих в мазето върху цимента. За колко време да престои и как да да се приема, забравих. След 10 дни извадих единия буркан, излях съдържанието в бутилки и започнах да пия по 1 супена лъжица три пъти на ден един час преди хранене.

Съхранявах бутилките в хладилника, увити в черно. Пиех от това лекарство дълго време, а след това отидох на консултация.

Когато ме изписаха от клиниката бях с диагноза “рак на матката в стадий гангренозен разпад на тъканта”. А в момента бях съвършено здрава и бях качила 22 килограма.

След това описах метода на лечение, който приложих с някои усъвършенствания: преди да оберете алое не го поливайте в продължение на 5 дни. Виното да бъде 16-18 % или порт вино (0,5 л). Сместа престоява в продължение на 5 дни. Приемайте по 1 ч. л. за пет дни, след това по 1 супена лъжица най-малко 2-3 седмици, курсът е 1,5 – 2 месеца.

През първите дни, апетитът при повечето болни се увеличава. Същата смес в същата дозировка се препоръчва за лечение на белодробна туберкулоза, стомашни язви, както и психични разстройства и хронични заболявания на кръвта, женски болести, парализа, зъбобол и главоболие. Методът е универсален при хронични и остри заболявания на стомаха, черния дроб, червата, сърцето. Може да се използва не само с лечебна, но и профилактична цел. За профилактика достатъчни са: алое – 350 гр., мед – 600 гр., вино – 350 гр.

На всеки пет години, откакто се излекувах, си правя такава тинктура за превенция. Вече съм на 78 години, но не бързам да умирам. Събирам различни лечебни билки, пия чай от тях, сутрин правя упражнения по 40 минути.