НАЧАЛО ЗДРАВЕ Японски метод за пречистване и изцеление на тялото

Японски метод за пречистване и изцеление на тялото

0
Японски метод за пречистване и изцеление на тялото
Японски метод за пречистване и изцеление на тялото

Японски метод за пречистване и изцеление на тялото

Вие ще почувствате резултатите след първото приложение!

В нашето тяло постоянно попадат бактерии и токсини с храната, напитките и въздуха. Ние сме обект на различни фактори на замърсяване, така че нашата задача е ежедневна детоксикация на тялото, за да предотвратим сериозни заболявания в бъдеще и за ускоряване на лечебния процес при вече настъпило заболяване.

Японска технология за детоксикация
Има различни начини за постигане на пълна детоксикация, но със сигурност най-добрият от тях е вана за крака и въпреки че може да изглежда странно, резултатите са наистина невероятни, особено ако тази техника се извършва редовно.

Повечето от нервите в тялото ни се намират по стъпалата на краката, което ги прави много по-чувствителни, но на свой ред, те ни носят голяма полза, защото ние можем да изкореним всяко заболяване, което ги засегне.

И това не са празни думи! Ефективността на този метод е доказана през вековете. Всичко гениално е просто.

1. Вани за крака с минерали
В леген налейте гореща вода, толкова, че краката ви да са напълно покрити. След това добавете 2 супени лъжици магнезиев сулфат (магнезий), 2 супени лъжици сода за хляб, 2 супени лъжици морска сол, 2 супени лъжици ябълков оцет, етерично масло по ваш избор. Разбъркайте добре, докато всяка съставка се разтвори.

Отпуснете се и дръжте краката си в тази смес за 30 минути, за да бъде ефектът максимален. Не се притеснявайте, ако след тази процедура почувствате слабост, това е част от процеса на детоксикация. Препоръчително е да увеличите приема на магнезий в ежедневната си диета.

Ако не разполагате с някоя от съставките, можете да направите ваната без нея, но ефективността ще бъде по-малка.

2. Вани с глина бентонит
Добавете половин чаша английска сол и етерично масло към вода, разбъркайте до разтваряне. В стъклен съд с малко вода, разбъркайте 3 супени лъжици бентонит глина и добавете към водата.

Правете ваната в продължение на 25 минути на ден, така че нивото на магнезий в тялото ви да се увеличава, а също така да се подобри усвояването и на други хранителни вещества.

3. Вана с джинджифил и водороден пероксид
Добавете 5 супени лъжици водороден пероксид и 1 чаена лъжичка джинджифил на прах към вода, разбъркайте и поставете краката си за половин час. Това средство стимулира възстановяването на клетките и тъканите и също така почиства тялото от всички токсини и бактерии, които се намират в него.

Без значение кой от трите метода ще използвате, просто го правете за един месец всеки ден, не само за детоксикация на организма, но и да му помогнете да бъде в идеално състояние и да укрепите имунната система.