НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Десет думи, които привличат добрия късмет и успеха

Десет думи, които привличат добрия късмет и успеха

0
Десет думи, които привличат добрия късмет и успеха
Десет думи, които привличат добрия късмет и успеха

Още от древни времена хората са разбрали, че думи, които се изричат с убеждение и повтарят многократно, могат да окажат силно влияние върху живота и съдбата на човека.

Те забелязали, че честата употреба на думи с рязко отрицателна стойност, води до появата на проблеми, и обратно, преобладаването на “положителни” думи дава такава сила, че те лесно ще ги измъкнат от трудни ситуации и ще им донесат успех.

Нашите предци са били мъдри и са използвали това наблюдение да се молят и да изговарят наистина ефективни заръки. А съвременните психолози вече са потвърдили наличието на пряка връзка между думите, изречени от нас, и добиването с късмет.

Факт е, че думите, които се изговарят най-често се депозират в подсъзнанието и запечатват специфична реакция на организма, засягаща поведението ни и живота като цяло. Ето защо, ако животът ви не върви, срещате различни проблеми и нямате мир в ума си, значи е време да помислите какви думи изговаряте най-често.

Ето списък на 10 думи, които ще помогнат да се отървете от досадните проблеми и ще привлекат в живота ви късмет:

Късмет. Да, късметът обича, когато го назовавате по име. Но е необходимо да използваме тази дума силно и уверено и само в положително настроение. Забравете за изрази от рода: “Нямам никакъв късмет!”, “Ех, ако само бях късметлия”. Вместо това, казвайте: “Късметът е винаги с мен”, “Аз съм щастлив”, “Аз вярвам, че съдбата ще ми се усмихне днес”.

Щастие. Щастие – в крайна сметка това е целта, към която се стремите. Ето защо е необходимо да си спомняте тази цел всеки ден и уверено да гледате в бъдещето: “Аз бях създаден, за да бъда щастлив”, “Аз ще достигне целта си!”. Повтарянето на тази “магическа” дума, не просто ще ви помогне да достигнете самата цел, но след известно време наистина ще ви накара да се чувствате щастливи.

Любов. Способността да обичате себе си, близките и света около вас е ключът към успеха. В края на краищата, никой не обича преуморени и нечувствителни хора. Не се страхувайте да признаете любовта си към света. Кажете “Обичам света с неговата красота и възможности, които се отварят пред мен постоянно”, “Обичам живота”. И светът ще побърза да ви отвърне със същото.

Благополучие. Думата се състои от две части. Ако пренаредите местата им, ще се образува невероятното съчетание от “получаване на добро”. Ако често използвате думата, и най-вече желаете благополучие и просперитет на други хора, вие наистина ще получавате ползи от живота и ще разполагате с късмет.

Благодарност. Ако анализирате тази дума чрез нейните компоненти, ще получите “давам благо”. Съдбата наистина не харесва онези, които искат само да получават, без да дават нищо в замяна. Така че благодарете за успеха на вашите роднини и приятели, на обстоятелствата, на тези, които са ви оказали дори и незначителна помощ. Следващият път, късметът няма да ви отмине.

Успех. Всички начинания наистина ще успеят, ако казвате по-често тази дума. Така че я програмирайте в съзнанието си и постигнете това, което искате.

Увереност. Увереността е едно от основните чувства на успелите хора. Ако наистина вярвате в себе си, тогава капризната Съдба ще ви даде благоволението си. Честото повтаряне на тази дума ще ви помогне да се чувствате уверени в своите способности и възможности, а дори и да убедите себе си в собствената си вяра, въпреки че на пръв поглед може да се съмнявате.

Доверие, За да се развие успешно живота ви, трябва да имате доверие на живота. Затова говорете по-често за доверието: “Имам доверие в живота. Знам и вярвам, че обстоятелствата ще се развият в моя полза.”

Здраве. Друга гаранция за успех е физическото и моралното здраве. Негативните новини, думи, обсъждането и постоянните оплаквания не само привличат проблеми със здравето, но и безусловно влошават състоянието на цялото тяло. Думата “здраве” в положителни комбинации ще ви помогне да се чувствате добре. Между другото, заменете израза “Аз не искам да се разболявам” с фразата “Аз съм здрав”, “Аз вярвам в здравето и силата на тялото ми.”

Вижте още: Яйцата не могат да се държат в хладилника поради тази причина!

Надежда. Тя ви кара да се надявате, да събирате сили и да вървите напред дори и в най-трудните ситуации. Забравете за фразата “Надеждата умира последна”. Кажете: “Надявам се, че е за добро!”.

Променете живота си към по-добро, използвайки правилните думи и фрази. Вашето щастие е във вашите ръце. Нека съдбата винаги ви дава благоволението си и късметът да ви съпровожда във всяко начинание!