НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 6 характеристики, които притежават само най-добрите любовници

6 характеристики, които притежават само най-добрите любовници

0
6 характеристики, които притежават само най-добрите любовници
6 характеристики, които притежават само най-добрите любовници

6 характеристики, които притежават само най-добрите любовници

Не е лесно да си добър любовник. Освен уменията в леглото, необходими са и духовна отдаденост и интелигентност. Тези хора притежават няколко характеристики, които ги отличават от другите. Вие също ли попадате в тази група?

1. Спонтанност
Няма нищо по-вълнуващо от спонтанността и красивите изненади. Често ще чуете, че мъжете смятат, че спонтанността е най-доброто нещо, което жените могат да направят в секса, независимо дали става въпрос за ново бельо или нова секс поза.

2. Самоувереност
Самоувереността е истински афродизиак и благодарение на нея можете да постигнете почти всичко.

3. Чувство за хумор
Странните звуци, неуспешните пози и падането от леглото са част от сексуалния живот, на които трябва да се научите да се наслаждавате. Ако намирате чар в тези ситуации, също както и в оргазмите ще бъдете отлични любовници.

4. Откритост и разбиране
Никога не се смейте на желанията на партньора си. Те са интимна част от него и ги е разкрил пред вас, защото ви вярва. Говорете открито за вашите нужди и какво искате и какво не искате да опитате.

5. Самоотверженост
Въпреки че и двамата сте важни по време на секс, не е лошо от време на време да се фокусирате само върху удовлетвореността на партньора. Можете да го изненадате със сутрешен секс, който само той обича. По този начин ще покажете, че сте спонтанни, че се грижите за неговото удовлетворение, а имайте предвид, че той със сигурност ще ви награди за това.

6. Звуци
Ако чувствате потребност от силни въздишки или “мръсни” думи, не се въздържайте. Това допълнително ще възбуди партньора ви. В допълнение, сексът ще стане още по-добър, защото наистина ще се отпуснете.