НАЧАЛО ЗДРАВЕ На 68 години съм и нямам представа какво са ставни болки

На 68 години съм и нямам представа какво са ставни болки

0
На 68 години съм и нямам представа какво са ставни болки
На 68 години съм и нямам представа какво са ставни болки

Ако страдате от болки в коленете, ходите трудно и прекарвате много време в леглото заради болката, ще ви разкажем за най-доброто естествено лечение. С това средство можете да се преборите с тези ужасни болки и отново да ходите и живеете живота си нормално.

Това лекарство, можете да използвате като напитка и като мехлем. Най-хубавото е, че можете да го приготвите сами вкъщи, със съставки, които вероятно имате в хладилника. Ето защо, ако искате да спрете тези ужасни болки, прочетете до края и научете как да приготвите “спасението”.

Съществуват само процедури за облекчаване на дискомфорта в ставите с помощта на противовъзпалителни препарати, които могат да окажат влияние върху стомаха.

Болести като остеоартрит или артрит, които причиняват болка в ставите почти непрекъснато, са много трудни за лечение.

Но за щастие има много ефективно руско средство от природната медицина, което ще ви помогне да се справите с болката в ставите, освен това действа за забавяне на прогресията на заболяването.

Необходими съставки:

1 патладжан
1 литър вода

Приготвяне:

Затоплете водата, но не я завирайте.
Добавете нарязания патладжан в горещата вода.
Оставете водата да се охлади, когато достигне стайна температура, изпийте лекарството. Съхранявайте 750 мл. от тази смес в друг съд.

За вътрешна употреба:

750 мл., които отделихте по-рано, разделете на три приема през деня, както следва: единият на празен стомах, вторият – преди обяд и последният – преди лягане.

За външна употреба:

В останалите 250 мл. трябва да добавите 50 мл. зехтин. Разбъркайте добре двете съставки и ги нанесете върху болезнените места, като леко избършете мястото преди да си легнете.

Необходимо е засегнатите области да са топли, най-добре е да поставите кърпа с превръзка. Винаги се консултирайте с Вашия лекар относно всички въпроси, които могат да възникнат във връзка със здравословното Ви състояние.