НАЧАЛО ЗДРАВЕ Естествено лечение на болката в костите и ставите

Естествено лечение на болката в костите и ставите

0
Естествено лечение на болката в костите и ставите
Естествено лечение на болката в костите и ставите

Баба ми беше в инвалидна количка заради силна болка в ставите, но тя започна да ходи, благодарение на това естествено лечение!

Болката в костите, ставите или мускулната болка е често срещан проблем за хората на средна възраст и по-възрастните хора. Тези проблеми възникват поради влошаването на състоянието на организма, тъй като остарявайки, често пренебрегваме здравето на нашите кости. Болката в ставите, костите и мускулите обаче не е нещо, което трябва да пренебрегвате – ако не бъде предприето лечение, болката може значително да повлияе на вашето движение.

С възрастта тялото претърпява много промени. Мускулите променят формата и размера си, а плътността на костите намалява, което увеличава риска от наранявания и фрактури. Въпреки, че стареенето е неизбежно, има една естествена рецепта, която може да направи чудеса за здравето на костите и мускулите, ако се прилага редовно.

Лекарството е използвано от нашите баби и дядовци в миналото. То съдържа само 3 прости съставки и е много лесно за приготвяне.

Ето какво трябва да направите:

Необходими съставки:

300 мл. 70% алкохол
100 мл. йод
10 таблетки аспирин

Всички съставки са лесно достъпни. Йодът е мощен антисептик и може да унищожи всички микроорганизми, с които влиза в контакт.

Приготвяне:

Първо смесете йода и алкохола, след това стрийте аспирина и го добавете към сместа.
Изсипете в стъклена бутилка и я оставете в продължение на 21 дни на тъмно и хладно място.
Използвайте сместа, за да приготвите компрес, който трябва да приложите върху засегнатата област.
Масажирайте болезнените стави и мускули и бързо ще се отървете от болката.