НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отървете се от цистит, подуване и камъни в бъбреците!

Отървете се от цистит, подуване и камъни в бъбреците!

0
Отървете се от цистит, подуване и камъни в бъбреците!
Отървете се от цистит, подуване и камъни в бъбреците!

Това средство е известно от дълго време, но по някаква причина вече е забравено. То ми помогна да се отърва от камъни в бъбреците само за 2 седмици! Оказва се, че лечението може да бъде евтино и просто!

Основният компонент на това лекарство е обикновено просо! По принцип се смята, че просото може да победи повече от едно заболяване. Но лично аз лекувах с него моите измъчени бъбреци! То е използвано именно за лечение на камъни в бъбреците и цистит преди много години. Ефективно лекува уролитиаза, почиства бъбреците и цялото тяло от вредни токсини и дори се справя с женските болести. И защо сме забравили за това средство?

Рецепта:
Ще ви трябват:
просо – 200 гр;
буркан от три литра;
гореща вода – 8 чаши.

Подготовка и употреба:
Поставете просото в буркан, залейте с вода и оставете да престои до сутринта. Прецедете. Вашето лекарство е готово!
Необходимо е да използвате инфузията от просо в продължение на 10-15 дни, като изпивате цялата течност през деня. След това трябва отново да приготвите нова доза за следващия ден.

Какво ще се случи с тялото ви?
В бъбреците всички малки камъни ще се разтворят, големите ще намалеят по размер и пясъкът ще излезе. Пречистването ще премине през уретера. Бъбреците ви ще бъдат чисти, възпалението в пикочната система ще отмине. Това са лечебните свойства на просото! Между другото, бих препоръчала използването на диуретични продукти или препарати, за да ускорите ефекта. Но не веднага! След 5 дни от момента, в който започнете да използвате инфузията, за да могат да се разтворят камъните в бъбреците за това време, а след това вече да е възможно да се укори отстраняването им!

Ако е необходимо, след 30-40 дни можете да повторите курса на почистването.