НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Последната цифра от годината на раждане разкрива тайна за вас

Последната цифра от годината на раждане разкрива тайна за вас

0
Последната цифра от годината на раждане разкрива тайна за вас
Последната цифра от годината на раждане разкрива тайна за вас

Годината, в която сте родени, играе огромна роля в живота ви. Но най-важното е последната цифра от годината на раждане. Тези цифри представляват различни елементи.

Вселената е много мъдра и ако наистина искаме нещо, то ще се сбъдне. Може би за бързото осъществяване на мечтите ни пречи бремето на миналото?

Има 5 елемента: метал, огън, земя, дърво и вода. Тези елементи могат да разкажат много за характера на човека, неговите навици и много други. Така че, през коя година сте родени? Според последната цифра от годината на раждане открийте елемента си. Например: Ако годината ви е 1987 г., ще изберете номер 7. Това е елементът на огъня.

1. Метал (0-1). Представителите на елемента метал имат силен характер и гъвкавост. Тези хора са независими и доста сдържани, защото са готови да действат сами.

Те се стремят да живеят в хармония и любов. Те знаят точно какво искат и ще направят всичко, за да постигнат целите си. Техните слабости са желанието за власт, луксозни стоки и пари. Те са непреклонни и неумолими.

2. Вода (2-3). За представителите на елемента вода са присъщи качества като доброта, харизма и състрадание към хората. Те имат отлично въображение и творчество, което ги прави успешни в професиите, свързани с изкуството. Тези хора имат много развита интуиция и те са изключително детайлни.

3. Дърво (4-5). Представителите на елемента дърво са самоуверени и трудолюбиви. Те обичат новите впечатления и мечтаят да изследват света около тях. Те никога не се държат егоистично и нарцистично.

4. Огън (6-7). Представителите на елемента огън са истински пътешественици, тъй като мечтаят да пътуват по света. Те са очарователни и спонтанни, те знаят как да привличат хората.

5. Земя (8-9). Представителите на елемента земя са надеждни и амбициозни. Те внимателно изследват всичко и никога не правят луди неща. Тези хора обичат дисциплината и реда, така че винаги живеят по свой собствен график.