НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Tипът коса може да разкаже много за вашата личност

Tипът коса може да разкаже много за вашата личност

0
Tипът коса може да разкаже много за вашата личност
Tипът коса може да разкаже много за вашата личност

Може би никога не сте се замисляли, че типът коса може да разкаже много за вашата личност.

Оказа се, че някои от вашите качества се крият в прическата ви! Знаем, че това звучи като пълна глупост, но е вярно! Проверете какъв тип е вашата коса и след това прочетете описанието по-долу и може би ще научите много за себе си!

Ще научите някои характеристики на вашата личност и ще видите как ви възприемат другите! Роден лидер, спонтанна душа или срамежлив и романтичен?

Научете повече за личността си!

Тип 1 или 2
Ако имате абсолютно права коса и не прекарвате часове, за да я оформите, тогава сте обикновен човек! Без затруднения възприемате всички жизнени правила, въпреки че вашият перфекционизъм и аналитична личност създават трудности в комуникацията. Въпреки това, вие създавате много силни връзки и хората ви възприемат като надежден човек.

Тип 3 или 4
Нито права, нито къдрава. Това в известен смисъл е признак на биполярност. От една страна, вие сте много чувствителни и имате добро сърце, но от друга страна ви е трудно да простите.

Тип 5 или 6
Вие сте забавен човек с романтично сърце. Вие сте много крехки. Хората с този тип коса обичат игрите и забавните компании. Хората се забавляват във вашата компания.

Тип 7 и 8
Много страстна личност. Това е много практично. Хората с такава коса са родени лидери, но им липсва спонтанност. Хората с удоволствие общуват с вас и ви следват.

Тип 9 и 10
Този тип прическа показва активност и забавление в комбинация с практичност. Не се страхувате от трудни задачи и екстремни ситуации. Вие сте упорити и честни.