НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как да определите дали ви е направена магия с помощта на яйце?

Как да определите дали ви е направена магия с помощта на яйце?

0
Как да определите дали ви е направена магия с помощта на яйце?
Как да определите дали ви е направена магия с помощта на яйце?

Поредица от лоши събития, странни вещи в близост до къщата и отпадналост са сериозна причина да помислите дали не ви е направена магия или сте урочасани.

Може би сте най-доброжелателният човек в света, и не вярвате във всичко тези магьоснически неща, но уви … има хора, които не само завиждат или ви желаят зло, а умишлено отиват при врачки, за да ви направят магия. И това нещо е ужасно, лошо за здравето, любовта и кариерата.

Има много начини да разберете дали имате магия. Но най-древният и известен е с помощта на яйце. Врачките казват, че яйцата трябва задължително да са пресни (не повече от 2 дни) и домашни.

Как да разберете дали имате магия?
Вземете домашно яйце в ръцете си и го дръжте в дланите си за 3-4 минути, като се опитате да не го стискате здраво, за да не го счупите. Налейте в прозрачна чаша вода. Използвайте чист остър нож, счупете яйцето и внимателно го излеете в чашата вода. След няколко минути вижте резултата.

Резултат
Водата е чиста и жълтъкът не се е променил и е в белтъка, а белтъкът не е загубил формата си – няма магия.

Ако жълтъкът е цял, но от белтъка излизат нишки нагоре, напомнящи за медуза, тогава вие имате магия. Този резултат показва магия за неудачи в семейния живот, самота и сълзи.

На отделни места по нишките белтъкът има мехурчета – силна магия и направена от професионална врачка. Често предизвиква провал и заболявания.

Ако нишките на белтъка в допълнение към мехурчетата имат черни точки, магията е направена за смърт или с използването на почва от гроб.

Ако по ивиците на белтъка има мехурчета и жълтъкът по краищата се е сгъстил – магията е направена така, че човек да се мъчи през целия си живот. Също така върху жълтъка могат да се образуват различни петна.

Ако нямате магия, просто изсипете съдържанието в тоалетната чиния и измийте чашата. А, ако имате, изхвърлете я, далеч от дома. С този метод ще можете да разберете дали имате някакви магии, причинени от недоброжелатели. В края на краищата много често в нашия живот идват трудни времена, които понякога не зависят от нашите действия или бездействие. Можете също да определите наличието на магия, с помощта на обикновени кибритени клечки.

За да избегнете негативно влияние от страна на недоброжелателите, струва си да посещавате църква от време на време и да се опитвате да не споделяте лични неща с не толкова близки на вас хора.