НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете триъгълник и узнайте какво е вашето отношение към живота!

Изберете триъгълник и узнайте какво е вашето отношение към живота!

0
Изберете триъгълник и узнайте какво е вашето отношение към живота!
Изберете триъгълник и узнайте какво е вашето отношение към живота!

Изберете триъгълник и узнайте какво е вашето отношение към живота!

Всеки от нас има остри ъгли, които крием от другите и равни страни, които не се притесняваме да покажем пред другите. Всички те са неразделна част от характера ни, обединявайки се в триъгълник – в една фигура. Какъв триъгълник сте вие?

1. Вие сте много амбициозни и се борите за вашите собствени желания

Вие сте много целенасочен човек, важно е да следвате вашите желания и цели. Винаги мислите как да успеете и не се успокоявате, докато не получите това, което искате.

2. Вашите приятели са най-важни за вас

Вие най-много цените приятелството. Винаги им помагате в трудни моменти и очаквате, че те ще направят същото за вас. Смятате, че е нормално да очаквате помощ от другите хора, когато възникнат трудности. Смятате, че да признаете, че не можете да се справите с проблемите си сами не е срамно.

3. Вие контролирате всичко за себе си

Не обичате да разказвате много за себе си и създавате бариера, когато се запознавате с нови хора. Вие премахвате тази бариера постепенно, когато започнете да ги опознавате и да им се доверявате. Но като цяло смятате, че е по-добре да се защитите и да разчитате на вашите собствени преценки за характера на другите.

4. Вие сте открити, честни и грижовни

Горди сте с това, че се грижите за другите – обичате да помагате на тези, които са важни за вас, обичате да споделяте с близките си чувствата и своите преживявания. Опитвате се да живеете оптимистично, с усмивка на лице.

5. Винаги взимате пример от най-добрите

Винаги се опитвате да изглеждате най-добре, защото знаете, че ако не се грижите за себе си правилно, никой няма да го направи. Вие сте достатъчно интровертен човек, рядко се занимавате с каквато и да било дейност, без да оценявате възможните вреди или изгода от последствията.

6. Вие се характеризирате със свобода на волята и спонтанност

Вие вършите това, което искате в живота, не се притеснявате за условията или последствията, докато не се сблъскате с тях. Вие водите богат и разнообразен живот и по-добре да рискувате и опитате нещо ново, отколкото да отминете и никога да не узнаете какво би могло да бъде.

7. Потискате желанията си, за да избегнете възможни разочарования

Вие мразите неуспехите и провала, така че често си поставяте постижими цели или убеждавате себе си, че не знаете как да ги постигнете, в случай на провал да не се почувствате засрамени. Понякога се налага да поемате рискове. И в дълбините на душата си вече знаете, че можете повече.

8. Искате да изживеете живота си пълноценно

Не искате да съжалявате за нищо в края на живота си, така че се отнасяте към всяко нещо с оптимизъм и увереност, че ще получите всичко, което може да получите. Вие сте трудолюбиви и енергични, искате постоянно да работите. Обичате да се заобикаляте с приятели.

9. Чужди са ви правилата, обичате експериментите

Бързо ви доскучава, така че ваш приоритет е всичко ново. Често решавате проблемите по необичаен начин, а не както всички останали. Думата “обикновен” не е за вас, хората са привлечени към вас, защото сте много интересен човек.