НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Нека чашата с вода изпълни всяко ваше желание!

Нека чашата с вода изпълни всяко ваше желание!

0
Нека чашата с вода изпълни всяко ваше желание!
Нека чашата с вода изпълни всяко ваше желание!

Нека чашата с вода изпълни всяко ваше желание!

Само чаша вода и думи на благодарност – наистина работи. Но твърде много хора са забравили за това, без да разбират, в същото време, защо техните усилия не водят до никакъв резултат. Искате ли да ви разкажем защо?

Всичко е заради емоциите и жизнената енергия, която е около нас. Постоянната негативна енергия и недоволни хора не водят до щастие. Слушаме как всичко е лошо и се потапяме в тези емоции. И забравяме за елементарните неща.

Но, ако опитате от тази вълшебна напитка и свикнете да я “пиете” постоянно, тогава всичко ще се промени съвсем скоро. Както при мускулите – трябва да ги тренирате постоянно, за да станат по-силни. С всеки изминал ден все повече усещате силата и се доближавате до дългоочаквания успех.

В живота си ще започнете да привличате позитивни хора и ще се появят правилните хора. В края на краищата ние сме това, за което мислим. Е, не мога да разбера защо хората забравят, че намирането на щастието е толкова лесно?

Напитката на благодарностите съществува от достатъчно дълго време. Не е трудно да се приготви. И днес лично можете да се убедите в това.

Напълнете чаша с чиста вода. Концентрирайте се и произнесете думи на благодарност – за всичко, което е или е било в живота ви. Нека вашите думи да изразяват любов и най-добрите емоции, които съществуват.

Най-добре, ако първо помислите за няколко утвърждения за благодарност, които ще са израз на съкровеното ви желание. Например “Благодаря за това, че имам любов в живота си”, “Благодаря за просперитета в моя живот”, “Благодаря за това, че родителите ми са здрави” …

Смесете тези съставки и ще получите вълшебна напитка. Опитайте се да я приготвите още веднага и много скоро животът ви ще бъде по-добър. Освен това, ще помогнете и животът на другите да стане по-добър.