НАЧАЛО ЗДРАВЕ Точка на ухото, която бори зависимости и депресия

Точка на ухото, която бори зависимости и депресия

0
Точка на ухото, която бори зависимости и депресия
Точка на ухото, която бори зависимости и депресия

Притиснете тази точка на ухото и със сигурност ще подобрите здравословното си състояние!

Хората по цял свят непрекъснато търсят алтернативни и природни методи, за да се справят със здравословното си състояние. Никой от нас не иска да разчита единствено на официалната медицина, която обикновено включва вредни и скъпи лекарства, които имат толкова странични ефекти, че вредата от тях е повече от ползите.

Много хора през целия си живот разчитат на хомеопатични лекарства, за да излекуват тялото и ума си.

Една от древните практики, които могат да ви помогнат да се отървете от многото проблеми, е акупунктурата. Акупунктурата е лесна и работи!

Тя има подвид – акупунктура на ухото. Това включва мекия натиск с върха на пръстите върху различни точки на ухото, което стимулира работата на вътрешните жлези.

Има една специална точка – Шен Мен. Преведено от китайски, това означава: “Небесна врата”. Тя се намира в горната част на триъгълната гънка на ухото, точно над централната част на ушния канал.

Стимулирането на тази точка помага да се отървете от стреса, безпокойството, алергиите, главоболието, зависимостите и тютюнопушенето. Също така потиска възпалителни процеси, депресия, други психични разстройства.

Добре известният специалист по китайската народна медицина Майкъл Рейд Гах разкрива как да намерите точното място на точката на ухото и как трябва да изглежда този масаж. Като цяло, всичко е много просто: поставете пръстите си около точката Шен, масажирайте ухото си с лек натиск.

Еднократната процедура трябва да продължи най-малко една минута, но може и по-дълго. Вашата задача е да повтаряте процедурата два пъти на ден.

Опитате ли няколко пъти, няма да искате да спрете, защото след такъв масаж ще почувствате незабавен прилив на енергия.

Освен това може да откажете пушенето. Чувствате ли неконтролируемо желание да пушете? Просто масажирайте ушите си – и това желание ще премине! По същия начин, този метод работи с други зависимости! Опитайте!

Вижте още: Супер-лек за запушен нос. Ще дишате свободно на сутринта!

Методът, който ви предлагаме, е невероятно лесен за прилагане. И може да повтаряте процедурата, когато поискате, по всяко време и на всяко място.

Покажете тази стария на приятелите си. Може би ще им помогнете да намерят мир и емоционална стабилност, както и да спрат да пушат. Както и биха масажирали точката на Шен Мен всеки път, когато почувстват силна умора.