НАЧАЛО ЗДРАВЕ Излекувайте дисковата херния с помощта на листа от бреза

Излекувайте дисковата херния с помощта на листа от бреза

0
Излекувайте дисковата херния с помощта на листа от бреза
Излекувайте дисковата херния с помощта на листа от бреза

Дисковата херния причинява много голямо страдание. Постоянната болка не позволява да живеете нормално! Дори само след една обикновена крачка, вече искате да викате от болка, какво да кажете за изкачване по стълби, например до третия етаж. За работата в градината, дума да не става. Болката е просто непоносима! Какво да направите и как да си помогнете при лумбална херния? Предлагаме ви рецепти от народната медицина, които ще ви помогнат да се справите с това нещастие.

Основата на тази рецепта са листата от бреза. Три литров буркан напълнете с листа на бреза. Това ще бъде количеството листа, от което се нуждаете за отварата. След това ги разстелете на слънце и ги изсушете. Сложете изсушените листа обратно в буркана и го напълнете с един литър рафинирано масло от царевица. Затворете буркана с капачка и го оставете на слънце в продължение на десет дни. Прецедете лекарството през марля, сгъната на три слоя.

С приготвената настойка разтривайте преди лягане и правете компреси. Лечението по този начин изисква търпение и постоянство, защото отнема много дълго време, обикновено е нужна една година.

Ако лумбалната дискова херния отново се появи, е препоръчително да приемате настойка от цветовете на метличина. За да я направите, изсипете в 0,5 литра вряла вода 4 супени лъжици сухи цветове на метличина. Оставете да се накисват 40 до 50 минути, след това прецедете. Консумирайте 5 пъти през деня, преди хранене.

Вижте още: Този трик с лимон ще ви помогне да се отървете от болката в гърба

Надяваме се предложените рецепти да ви помогнат и лумбалната херния да ви напусне. В допълнение към народните методи за лечение на това заболяване, не забравяйте за лекарите. Консултирайте се с вашия лекар.

Най-важното нещо при всяка болест е да не се паникьосвате и да започнете да се борите с “нашествениците” в тялото си. Търпението, постоянството, знанието и вярата ще победят!