НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мощно средство при хемороиди. Много ефективно!

Мощно средство при хемороиди. Много ефективно!

0
Мощно средство при хемороиди. Много ефективно!
Мощно средство при хемороиди. Много ефективно!

При доста жени след раждането се появяват хемороиди. Аз също се сблъсках със същия проблем, след като родих второто си дете. В болницата ми предложиха операция. Реших първо да опитам методите на традиционната медицина. Разгледах доста вестници и списания за здравословен начин на живот, мислех, че би било по-ефективно, ако съчетая няколко различни рецепти. В края на краищата, трябва да лекуваме болестта не само отвън, но и отвътре.

Първо, започнах да пия отвара от корени от къпини. Кипва се вода в тенджера и към нея се добавят корени от къпина, в съотношение 1 супена лъжица корени на 1 чаша вода. След като сместа кипне се вари за 20 минути. Отстранява се от котлона и се оставя да престои в продължение на 30 минути. Пиех всеки ден по 5 чаши от тази отвара.

На второ място, си правех парни бани. За целта са ви необходими глинен съд, 4 глави лук и 2 литра мляко. Млякото трябва да се изсипе в съда, добавете главите лук, поставете съда във фурната на минимална температура за 4 часа. Върху съда трябва да поставите дървен капак, в средата на който има дупка, за да може парата да излиза. Внимателно седнете над гърнето, след процедурата, е необходимо да се намажете с вазелин. Правех бани на всеки 3 часа. Преди първата процедура пих лаксатив, около 6 часа преди това.

Трето, за през нощта нанасях компрес. За него, използвах инфузия от плодове от зърнастец и отвара от кора от върба, редуващи се всеки ден. За инфузията в чаша с вряла вода, изсипете 1 супена лъжица плодове, оставете да престои 3 часа.

Така се отървах от хемороидите. По-късно пред детския кабинет говорих с една майка, която имаше същия проблем. Справила се с хемороидите с помощта на просо.

За лечението са ви необходими 16 кг. просо и изворна вода. Необходимо ви е такова количество, с което да напълните 1/3 от трилитров буркан. Изсипете чистите зърна в буркана, добавете вода до горе. Оставете просото за 4 дни на тъмно място. Прецедете и приемайте 3-4 пъти на ден по половин чаша. След 3-4 седмици направете почивка за 5-10 дни. След почивката лечението трябва да продължи. Пийте инфузията според тази схема, докато свърши цялото просо.