НАЧАЛО ЗДРАВЕ Средство за високо кръвно налягане от натурални съставки

Средство за високо кръвно налягане от натурални съставки

0
Средство за високо кръвно налягане от натурални съставки
Средство за високо кръвно налягане от натурални съставки

Разрешете проблема с високото кръвно налягане веднъж завинаги!

Анализирайки старите записки на баба ми, се натъкнах на една невероятна рецепта, която ме смая с нейната простота и достъпност и най-вече, че не изисква никакви големи разходи.

Това средство нормализира високото кръвно налягане за няколко години. Лекарството се приготвя на основата на толкова обикновени компоненти, че дори не ми се вярваше, че ще бъде ефективно, но се оказа точно обратното.

За да приготвите отварата, се нуждаете от: 2 супени лъжици плодове на шипка и обелки на лук и 5 супени лъжици борови иглички. Всичките съставки трябва да бъдат поставени в купа, да се залеят с 1 литър вода, да изчакате да кипнат и да оставите да врат под капак 10 минути. Когато съставките се накиснат добре, напитката трябва да се прецеди. Полученото средство ще е достатъчно за два дни.

Трябва да пиете, когато се появи жажда. Допуска се леко разреждане на отварата с вода. Продължителността на лечението е 4 месеца.

Вижте още: Невероятните ползи на сапунените ядки за косата и не само

Първите признаци на подобрение могат да бъдат забелязани след една седмица – мигрената ще отмине. А след един месец лекарствата, които намаляват кръвното налягане, вече няма да са ви необходими.

Тази тинктура също помага при болест на венците и засилва имунитета. Тя е ефективна като профилактика срещу простудни заболявания, има и диуретичен ефект.