НАЧАЛО ЗДРАВЕ Метод, който ще ви помогне да се справите с хипертонията

Метод, който ще ви помогне да се справите с хипертонията

0
Метод, който ще ви помогне да се справите с хипертонията
Метод, който ще ви помогне да се справите с хипертонията

Наскоро научих за прекрасен метод, който ще ви помогне да се справите лесно със заболяване като хипертонията.

Тази рецепта ми беше предложена от моя приятелка, когато ѝ бях на гости. И така, трябва да приготвите чаша горещ чай, черен или зелен – няма значение, поставете чаена лъжичка в чашата, изчакайте, докато се затопли. Веднага щом лъжицата се затопли, трябва да я поставите върху едната ноздра с изпъкналата страна. Махнете я тогава, когато се охлади. След това повторете тази процедура с другата ноздра. Повторете действието три пъти.

След това поставете пръстите на двете си ръце на чашата с горещ чай. Веднага щом пръстите се затоплят, прикрепете чашата към ушите си и също така оставете да се охладят. Повторете това действие 3 пъти.

След процедурата изпийте напитката и си легнете. Необходимо е да сте в легнало положение за около 15 минути, след което може да започнете да правите обичайните си неща.

Вижте още: Излекувайте дисковата херния с помощта на листа от бреза

Ряпата също помага да се справите с високото налягане. Настържете я на ситно ренде, поставете я на пода и стойте върху нея 15-20 минути. Ефектът ще бъде на лице само ако стоите върху настъргания зеленчук с боси крака.

Споделете този метод с приятелите и близките си!