НАЧАЛО ТЕСТОВЕ На посещение при гадателката: Тя ще разкаже за близкото ви бъдеще

На посещение при гадателката: Тя ще разкаже за близкото ви бъдеще

0
На посещение при гадателката: Тя ще разкаже за близкото ви бъдеще
На посещение при гадателката: Тя ще разкаже за близкото ви бъдеще

На гости сте при гадателката.
Тя има дарбата да предсказва бъдещето и умело да борави с картите. Съществуват много варианти за гадаене на карти и отговори на интересни въпроси.

Най-простият, но най-верният метод е да се съсредоточим върху проблема и да изберем една карта от 6.

Какво обещава карта №1
Насладете се и създавайте средата си. Не действайте прибързано. Преди този важен момент от живота трябва да съберете сили. За това останете спокойни и забелязвайте детайлите. Рискът е благороден, но не и в тази ситуация.

Какво обещава карта №2
Лицето, което е избрало тази карта, трябва да вземе важно решение и то за кратко време. Пътеката, изобразена на картата, символизира път. Изборът трябва да бъде направен от сърце. Само това ще помогне и ще подскаже за верните действия. Желаното ще бъде постигнато, ако човекът е в хармония със себе си.

Какво обещава карта №3
Картата предвещава радост и забавление за предстоящия период. Време е да открием желанията и да освободим “дявола”. Не пренебрегвайте познатите си заради нови хора. Те ще донесат светлина и положителни емоции, когато сте тъжни.

Какво обещава карта №4
Време е да си починете и да се доверите на другите. Не се страхувайте да делегирате отговорности. Хората ще се радват, че са оценени и помолени да изпълнят тази или онази задача.

Какво обещава карта №5
За лицето, което избира тази карта започва период на разцвет. Това е специален период в живота на всеки човек. Приоритетите ще бъдат определени правилно. Искрените хора ще докажат, че не напразно са ваши приятели. Неискрените ще изчезнат от кръга ви на общуване.

Какво обещава карта №6
Гълъбът е символ на новостите. В този случай, приятни. Новостите ще се отразят драстично на начина ви на живот. Нещата ще се подобрят. Основното условие – вслушвайте се в себе си и първо помислете за себе си.

Не забравяйте, че това са само думи. Всичко е в ръцете на човека и само той може да промени съдбата си.