НАЧАЛО ЗДРАВЕ Настойка от шишарки за здрави кръвоносни съдове

Настойка от шишарки за здрави кръвоносни съдове

0
Настойка от шишарки за здрави кръвоносни съдове
Настойка от шишарки за здрави кръвоносни съдове

Настойка от шишарки за здрави кръвоносни съдове

Това чудодейно средство лекува съдовете на мозъка, повишава еластичността и тонуса на съдовете, понижава кръвното налягане и спира умирането на нервните клетки в мозъка, дори след инсулт.

Така действат танините, натрупани в шишарките, към края на лятото. Тази настойка намалява кръвното налягане и помага да се възстановите от сърдечен удар. Зрелите борови шишарки са богати на биофлавоноиди, липиди, витамини, линолова и олеинова киселина.

Аз съм така устроена, че вярвам само на тези факти, в които аз самата съм убедена. Това наистина работи! Още от малка имам слаби и крехки съдове, високо налягане. Тази настойка, редувана с курсове с настойка от чесън и червено вино и лимон с мед, ми помага да бъда здрава и да водя здравословен начин на живот.

В края на лятото събирам почти пълен буркан от 1 литър с борови шишарки (преди 15 години, сама посадих бор в задната част на двора, с изглед към реката), заливам с водка до върха и оставям на тъмно място в продължение на няколко седмици. Настойката ще получи тъмно кехлибарен цвят. Добавете към настойката една супена лъжица ябълков оцет.

Пийте преди лягане, към чаша горещ чай добавете една чаена лъжичка от настойката и естествен мед. Топлината се разлива по тялото, успокоява ви и ще спите като бебе. Ако не трябва да шофирате, можете да консумирате настойката и преди закуска. Налягането обикновено се повишава през есента и пролетта. Така че сега е времето да започнете курса. Пия от настойката, докато не свърши. Курсът може да продължи шест месеца, като си приготвите достатъчно количество настойка, изчислявайки необходимите съставки.

Бъдете здрави!

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...